Александар Вулин: Ни у једном од 1.882 разговора породице Вучић са 26 лица на мерама нема елемената кривичног дела

Ако не верујете МУП-у, морате веровати тужилаштву јер су те две институције независно имале увид у те разговоре, каже Вулин

Александар Вулин (Фото: Александар Барда/Фонет)

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је у Скупштини Србије да „ни у једном од 1.882 разговора председника Александра Вучића и чланова његове породице са 26 лица која су била под оперативним обрадама, није било ни једног елемента прекршајног или кривичног дела“.

„Ако не верујете МУП-у, морате веровати тужилаштву јер су те две институције независно имале увид у те разговоре. Да је само један од тих 26 био оптужен па осуђен, па да кажете. Али, ни један“, рекао је Вулин на седници Одбора за одбрану и унутрашње послове.

Одговарајући на питања посланика, рекао је да опасност по безбедност председника Вучића још траје, да и даље постоје претње и да нису у праву они који их релативизују.

Вулин сматра да обезбеђење председника треба да буде бројније и организованије, и да би они који му поручују „да додје међу народ без обезбеђења“, сутра, би ако се нешто десило, први питали шта је радио МУП.

Део наслова и  опрема: Стање ствари

(Бета/НСПМ, 11. 5. 2021)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар