Матија Бећковић: Мило Ђукановић је роба којој је истекао рок трајања

Појединци су кренули да мењају идентитет целом народу – и то оном који од свих проблема једино нема проблем идентитета

Мило Ђукановић (Фото: Н1)

Поклич Не дамо светиње не своди се само на не дамо храмове него значи и не дамо језик, не дамо писмо, не дамо име, не дамо нацију, не дамо историју, не дамо образ и своје место међу људима и народима. И поред свих величанствених литија и јуначких подвига мученичке опозиције, бојим се да не би учинили ништа да им се није придружила међународна заједница, у коју се власт највише поуздавала.

А страни фактор је боље од нас знао шта је та власт радила, а мора да је радила чуда чим је и међународној заједници досадила. Они сада све чине како би забашурили да су изгубили и мало-мало по моделу молим, учитељицe пријављују и досађују тој заједници не би ли их вратила у загрљај. Она одговара да их не интересују ни Срби ни Црногорци, него криминал и корупција. А те две речи бивша власт не пушта преко зубнога прага.

Матија Бећковић (Фото: Спутњик)

Дешавало се да појединац из познатих разлога мења идентитет, мења име, подвргава се пластичној операцији, измишља нову биографију… Такви појединци су кренули да мењају идентитет целом народу. И то оном који од свих проблема једино нема проблем идентитета. Ваља бити много стрпљив док све дође на своје место. Најважније је да је генетски реинжењеринг у Црној Гори пропао. Истина, познато је да Срби једва чекају да се у све разочарају. Ђукановић је роба којој је давно истекао рок употребе. Сада је на реду да се склони с полице.

Опрема: Стање ствари

(Борба, 6. 5. 2021)



Categories: Преносимо

Tags: , ,

1 reply

  1. Matija I tebi je istekao ROK trajanja.

    4
    3

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading