Бојана Маљевић: Страшно је што вакцина није обавезна

То о чему се „полемише“ када су вакцине у питању није слобода говора. Страшно је што вакцинација није обавезна. Туга, написала глумица на Твитеру

Бојана Маљевић (Фото: Стори)

Глумица и продуценткиња Бојана Маљевић синоћ је на Твитеру коментарисала слободу говора, демократију и процес вакцинације у Србији. Истакла је у једном од својих објава да јој је, како каже, страшно то што вакцинација није обавезна.

“То о чему се ‘полемише’ када су вакцине у питању није слобода говора. Него како се у претполитичком друштву замишља демократија. И ниједна тема, ниједна афера, ништа није веће од чињенице да људи не схватају шта се дешава. Страшно је што вакцинација није обавезна. Туга”, написала је она на Твитеру.

Касније је написала још један твит, рекавши да у Србији и даље расправљају о томе да ли се каже “вакцина” или “цепиво”.

“Лекари и медицински радници скапавају од изнемоглости, људи се и даље масовно разболевају, многи живе са последицама ковида које нису увек лаке… а за неке су биле смртоносне. А Србија на мрежама расправља да ли се каже вакцина или цепиво. Добро јутро, ако сване. Икад”, написала је она.

Опрема: Стање ствари

(Нова.рс/НСПМ, 1. 4. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Решиће то, ови из ***** куће у Немањиној број 11.

    Имају они искуства.
    И средства.

  2. Људи масовно умиру од рака, од дијабетеса, од кардиоваскуларних болести, од аутоимуних болести, пушења, лоше исхране, глади, загађеног ваздуха, воде и земљишта, и све то није проблем него је проблем један вид ОБИЧНЕ ендемске прехладе какве смо сви прележавали у животу и код које се 98% оболелих врло брзо опорави без икаквих последица. И ништа од поменутих проблема укључујући и обичан грип се више и не лечи већ се третира као “ковид” и шаље у паклене концлогорске ковид болнице где се људи убијају бесмисленим, неуспешним, и кобним ковид “лечењем”. И одакле свим тим неуспешним “стручњацима” који нас бомбардују узнемиравају и плаше ковидом што само значи признање да не умеју да излече тај исти “ковид” одакле им онда идеја да знају и умеју да га спрече (нпр. вакцинама)?

    21

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading