Власт у Црној Гори ниje пустилa делeгацију Војске Србије да ода пошту војнику кога је НАТО убио 1999.

Позвали су се на корону и наводно због ковид мера поручили да ће дати сагласност само породици. Немајући куд, људи из војске су заједно са породицом положили венце на Централном гробљу у Београду, пишу „Новости“

Фото: З. Шапоњић

Породица војника Саше Стајића из Београда, који је погинуо током НАТО бомбардовања на служењу војног рока у Касарни “Милован Шарановић” у Даниловграду данас је на овом месту сама положила венце, јер Црна Гора није дозволила да их прате припадници Војске Србије и Министарства одбране, сазнају “Новости”.

Како сазнајемо из извора блиских породици, иако је било планирано да венце у касарни у Даниловграду положе чланови породице заједно са трочланом делегацијом из Београда до промене плана дошло се јер то Министарство одбране Црне Горе није дозволило.

– Позвали су се на корону и наводно због ковид мера им поручили да ће дати сагласност само породици. Немајући куд људи из војске су заједно са породицом положили венце јуче на Централном гробљу у Београду где је Саша сахрањен, а најужи чланови породице су то урадили И данас у Даниловграду – каже наш саговорник.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Новости/Искра, 24. 3. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

Оставите коментар