Нова С: Бивша супруга и син Владимира Цвијана нису знали да је мртав

Иако је јавност тек сада сазнала за смрт Владимира Цвијана, можда je још чуднија чињеница да то није знала ни његова бивша супруга Александра, али ни син.

Владимир Цвијан (Фото: Бета/Милан Тимотић)

За смрт Владимира Цвијана, бившег генералног секретара Председништва Србије за време мандата Бориса Тадића и некадашњег члана Српске напредне странке, сазнало се тек три године касније, а како незванично сазнаје портал Нова.рс, његова породица, односно његова бивша супруга и син, су такође пре неколико дана сазнали ову вест.

Цвијанова смрт већ данима не престаје да интригира српску јавност, превасходно због чињеница да се за њу сазнало тек три године касније. Ипак, иако је јавност тек сада сазнала за његову смрт, можда још чуднија околност јесте чињеница да то није знала ни његова бивша супруга Александра, али ни син.

Како портал Нова С сазнаје, од извора блиских породици, Цвијанова бивша супруга је прошле недеље сазнала да он није жив.

Владимир Цвијан (Фото: Бета /Милан Тимотић)

“Ни они нису знали да је Владимир преминуо, додуше, он се са супругом развео још пре неколико година, тако да од 2015. године, практично, немају контакт. Они су и растављени, тако да после 2015. године када је поднета тужба за развод брака, готово да нису имали контакт. Последњи пут су се чули 2017. године и то после скоро две године паузе, након чега је опет наступила пауза. Мислили су да је у Америци, а приликом развода супруга није успела да добије ни пуномоћје, иако јој је обећао”, каже извор нашег портала.

Како истиче, бивша Цвијанова супруга је, када је чула прву вест, помислила да је опет реч о некој грешки.

“Након што се 2018. године појавила вест да је Цвијан мртав, они су мислили да је реч о Владимировом деди, с обзиром да су се исто звали, а и он је заиста те године преминуо. Тако су и сада, односно пре неколико дана, мислили да је поново реч о некој несланој шали”, каже извор и додаје да они не знају где је Цвијан сахрањен.

Подсетимо, Цвијан је од фебруара 2008. године био Тадићев саветник, а обављао је и дужност генералног секретара Председништва Србије. Председништво је напустио 2010. године, да би потом приступио Српској напредној странци. На листи СНС-а, на парламентарним изборима 2012. изабран је за народног посланика, да би наредне године напустио ту странку.

Saznajemo: Cvijan kremiran 14 dana posle smrti na zahtev oca

Цвијану се траг губи 2014. године, када је практично нестао и из политичког и из јавног живота. Спекулисало се да је неко време био у Америци, међутим, пре неколико дана је саопштено да је мртав.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Нова С, 22. 3. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар