Јована Јоксимовић нова главна уредница Танјуга

Част ми је што ћу бити на челу тима најбољих новинара у држави. Привилегија је добити могућност да наставимо традицију дугу скоро 80 година, рекла Јована Јоксимовић

Јована Јоксимовић (Извор: Nova.rs/Весна Лалић)

Нова главна и одговорна уредница Танјуга је Јована Јоксимовић, саопштила је та агенција.

„Част ми је што ћу бити на челу тима најбољих новинара у држави. Привилегија је добити могућност да наставимо традицију дугу скоро 80 година. Циљ нам је да будемо тачни, најбржи, објективни и кредибилни. Сигурна сам да ће Танјуг и убудуће бити окосница свих важних догађаја у земљи, региону и свету“, рекла је Јована Јоксимовић за сајт Танјуга.

Додаје да Танјуг више није јавно предузеће и да су сви њихови сервиси регистровани на фирму „ТАЧНО“ д.о.o., чији је директор Мања Грчић. Према уговору са Републичком дирекцијом за имовину, жигови Танјуга уступљени су на коришћење предузећу „ТАЧНО“ на десет година, док право својине на непокретностима и покретним стварима, право коришћења на стварима у јавној својини и друга имовинска права припадају Републичкој дирекцији за имовину.

„Модернизација Танјуга почиње. План је да, као и све што смо до сада радили, унапредимо, да искористимо бренд и традицију и наше знање како бисмо направили најмодернију агенцију у региону. У плану су велика финансијска улагања као и отварање телевизије Танјуг“, истакла је Мања Грчић.

Наслов и опрема: Стање ствари

(N1, 12. 3. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading