Драгослав Пакић: Његова светлост противјевреј-стафорд

Друштвене мреже се усијале интерпретирањем lapsus linguae знаних и незнаних ведета са малих екрана

Фото: Мондо

Поводом тужне и болне вести о упокојењу у Богу ЊЕГОВЕ СВЕТОСТИ АРХИЕПИСКОПА ПЕЋКОГ МИТРОПОЛИТА БЕОГРАДСКО-КАРЛОВАЧКОГ И ПАТРИЈАРХА СРПСКОГ ГОСПОДИНА ИРИНЕЈА, у многим гласовитим медијима још гласније и добро плаћене звезде водиље толико су се налупале погрешно, да не кажемо грешно, изговарајући припремљене текстове да би човек са стране могао помислити како се ради о галиматијасу свакакве врсте али само не о достојанственом чину полагања земних остатака покојног патријарха у крипту Храма Светог Саве.

Друштвене мреже се већ усијавају интерпретирањем lapsus linguae знаних и незнаних ведета са малих екрана тако да се могло разумети да се у Београду „поводом смрти Његове Светлости, последњег премијера, организује упокојена литургија на којој ће над одроном покојника противјевреј Стафорд читати јеванђеља из књиге жалби“.

Грешна им, не само писменост, него и душа, ако је већ нису поклонили(е) неком сотони уреднику.

Ако би нам се са најновијим вестима о избору председника САД обратиле исте дојављивачице најсвежијих вести, могли би очекивати да нам саопште „како је у јавној кући са одрона председника Доналдина, противјеврејина и антимуслија, мрзитеља Кине, Прусије и мигранатираних сподоба мини-сендвичима, чувени Трамполино, отпао као тринаесто прасе и да је на то исто место, Бај д веј четрнаести, дошао као Хеј, Џо!

“Трамполино”

Упокојену мису за његову одлазећу светлост читаће господин добробостонски Стратимир. У књигу жалби прва ће се уписати Ангелина Меркур, због ковида-19, маскирана у Драгана Марјановића Палму. Премијерка Барбарић, из истих разлога, појавиће се у страфандеру са гас-маском по последњој моди и пуној војној сперми што никога не би довело у сумњу да се ради о мини-стару Вулину. Један други (пут) мини-стар за кога се тврди да поседује 24 стана (по један стан на сваки сат), неће присуствовати чину примопредаје тамо где се не зна ни ко пије, ни ко плаћа, а још мање ко предаје, а ко прима, јер, ради редовног једночасовног обиласка сваког од 24 топлих домова, мора да ради даноноћно.

Машине за прање веша су корисно техничко достигнуће од велике помоћи, пре свега, домаћицама, док је телевизија, такође уређај за прање и испирање мозгова, од користи углавном онима који ту немају ништа да оперу.

Драгослав Пакић (Фото: Јутјуб/Снимак екрана)

После оваквих и оволиких грешака јавно саопштених посредством ТВ екрана, исправно је упутити питање свим одговорним уредницима: зашто водитељке пумпају усне силиконима када их значајан део гледалишта углавном посматра у ноге, које оне и не крију јер за то још нису пронађене праве и ефикасне маске? 



Categories: Сатиристика

Tags: , ,

5 replies

  1. Ko još uvek gleda TV, a naročito vesti, taj je u ozbiljnom problemu. A onaj ko misli da na TV-u može da čuje nešto pametno, a komoli istinito, je sišao s uma.

    53
    2
  2. Рече једном, када је за то имао прилику гостујући на ТВ-у, Зоран Костић-Цане,”Ко поставља ове шупљоглаве отварачице уста на радио станице…” То рече и би удаљен из програма.
    Заиста не могу да нађем матрицу о постављању истих, али знам да су загадили етар тим сподобама.
    Радио и ТВ су вишак у свакој иоле нормалној кући, која држи до памети.

    38
  3. Мислим да је свима јасно који су критеријуми за запошљавање водитељки у Србији, али ја нећу улазити у детаље јер је ово пристојан сајт.

    43
  4. Jednom starleta uvek starleta. Katastrofa.

    20
  5. Еј, али озбиљан свет не би смео да се бави старлетама и њиховим лапсусима.

    9
    3

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading