Александар Лукашенко: Американци су се мешали свуда – сада жању шта су посејали

Американци су се свуда и стално мешали у председничке изборе… посебно у Русији и Белорусији. Ето им сад – жању шта су посејали, оценио белоруски председник

Александар Лукашенко (Фото: А. Васиљевић)

Америка се мешала у изборе других земаља и сада су током предизборне кампање у сопственој земљи добили резултате својих дела, оценио је белоруски председник Александар Лукашенко.

„У Белорусији ништа није наговештавало такве догађаје… Радили су кришом, стварали ћелије у предузећима, посебно државним, онда су почели да их мешају… Ушли су у наше научно-практичне центре, медицинске. Урадили су све стручњаци да би се на подсвесном нивоу управљало људима. У основи свега је било оно што су радили амерички стручњаци“, рекао је председник Белорусије руским и страним новинарима.

Како је рекао, када је видео предизборну кампању у Америци, руском председнику је у разговору рекао:

„Они (САД) су се свуда и стално мешали у председничке изборе… посебно у Русији и Белорусији. Ето им сад – жању шта су посејали.“

Подсетимо, председнички избори у Америци су одржани 3. новембра. Медији су прогласили за победника кандидата Демократске странке Џозефа Бајдена. Потом је и он сам прогласио победу, али је актуелни председник Доналд Трамп рекао да је далеко од тога да су избори завршени и да ће правду тражити на суду.

Део наслова и опрема: Стање ствари

(Спутњик/Искра, 13. 11. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. … још то да изјавиш па да ти уведемо братске (српске) санкције од којих се још нико није опоравио.
    То ни Бугарима нисмо увели. Чекај … па никад их ником нисмо ни уводили! (Пропаде ми коментар.)

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading