Предраг Кон: Понашајте се као да је полицијски час

Епидемиолог Кон је рекао да би требало сви да се понашају као да је уведен полицијски час од 19 часова до 5 часова ујутру

Празне улице за време полицијског часа почетком маја (Фото М. Спасојевић)

Члан Кризног штаба епидемиолог Предраг Кон упутио је данас апел Београђанима да стално носе маске и да се понашају као да је уведен полицијски час од 19 до пет часова ујутру.

Кон је рекао да се у току ове недеље, као и следеће, налазимо у максимуму трећег таласа и да би требало сви да се понашају као да је уведен полицијски час од 19 часова до пет часова ујутру.

„У току ове и следеће недеље налазићемо се у максимуму (пику) трећег таласа. У овом периоду избегавајте све гужве и скупове. Понашајте се као да је уведена мера забране кретања од 19.00 до 05.00 часова. Ако ипак морате да излазите из куће… носите заштитну маску увек, а посебно у затвореном простору”, написао је др Кон на свом Фејсбук профилу, пренео је Танјуг.

Кон је потом додао:

„Када Вас исмевају што носите маску кажите да се на тај начин исмевате Кризном штабу. То ће их разгалити… Уосталом и за вирус кажите да је настао и да је измишљен у Кризном штабу јер то воле да чују… Кажите да је за све у овој пандемији крив Кризни штаб… Али не заборавите… стално и увек носите маску”.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 2. 11. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Овај застрањени епидемиолог би могао да погледа неколико видеа угледних светских епидемиолога Др Дидије Раулт , Др Волфганг Водарг…..Др Клаус Хенлајн , Др Реинер Фуллмицх итд који за разлику од њега немају мрљу на каријери . Можда тад схвати да је ношење маске погубно по здравље онога ко је носи .

    13
    2
  2. Зна он да је ношење маске погубно за наше здравље, зато нас и тера да је носимо

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading