Бил Гејтс: Једини начин да се вратимо нормалности – друга генерација вакцина

Гејтс рекао да ће свет једино тако моћи да реши све проблеме који су се појавили, у образовању, менталном здрављу 

Бил Гејтс (Фото: Инга Кјер/Гети)

Живот ће се вратити у нормално стање после пандемије вируса корона тек када се испуне два услова, када се појави друга генерација вакцина и када вирус буде нестао на целој планети, рекао је милијардер Бил Гејтс.

Једини начин да се вратимо нормалности је да се појави, не прва генерација вакцина, већ друга, која би могла да буде супер-ефикасна и да је велики број људи прими. Тако ћемо глобално елиминисати болест, рекао је Гејтс у интервјуу Ен-Би-Си, преноси Спутњик.

Гејтс је додао да ће свет једино тако моћи да реши све проблеме који су се појавили, у образовању, менталном здрављу.

Према новом Гејтсовом стандарду, који је померио лествицу очекивања када је пандемија у питању у односу на оно што је изјавио пре само месец дана, Американци ће можда морати да живе годинама, а многи и цео живот, уз физичку дистанцу и друге епидемиолошке мере уведене у борби против вируса корона.

Медији подсећају да је он пре само месец дана најавио да би Сједињене Америчке Државе могле да се врате у нормалу у лето 2021. године захваљујући вакцинама.

Тада је најавио и да би неколико вакцина прве генерације могло да добије одобрење за употребу почетком следеће године.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 13. 10. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

4 replies

  1. На жалост и овај сајт помно сарађује са сејачима корона-страха уместо да о њима и за њих не извештава него да их остави у дубоком медијском мраку. Овако сарађује свесрдно са непријатељима човечанства и доноси несагледиву штету људима који би због тога требало да престану да их читају и материјално помажу.

    1
    4
  2. @ Живко

    и овај сајт помно сарађује са сејачима корона-страха уместо да о њима и за њих не извештава него да их остави у дубоком медијском мраку. Овако сарађује свесрдно са непријатељима човечанства и доноси несагледиву штету људима који би због тога требало да престану да их читају и материјално помажу.

    Господине, што Ви прво то на себи не примените? И крените од коментарисања на Стању ствари, прво то себи укините.

    Александар Лазић

    6
    1
  3. @Грешан – То на суду било пре 2 године, 2018-е. А види га манијак сад шта ради !

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading