Њемачке пословне вијести: „Либерали“ и „љевичари“ желе Трампу страшну смрт

У бројним порукама на друштвеним мрежама америчке демократе, лијеви и либерални кругови широм свијета изражавају жељу да амерички предсједник умре од посљедица короне

Меланија и Доналд Трамп били позитивни на корона вирус (Фото: АП/Бета)

(Њемачке пословне вијести, 3. 10. 2020)

Позитиван резултат теста на корону предсједника САД Доналда Трампа био је окидач за бројне поруке на друштвеним мрежама у којима америчке демократе, лијеви и либерални кругови широм свијета изражавају жељу да амерички предсједник умре од посљедица короне.

Твитер је саопштио да ће против таквих налога предузети мјере. Међутим, досад је та изјава Твитера остала празно слово на папиру.

Бивша чланица Обаминог кабинета и портпарол Клинтонове: Надам се да ће Трамп умријети од короне

(Њемачке пословне вијести/Њузвик, 2. 10. 2020)

Чланица кабинета бившег предсједника САД Барака Обаме обрисала је објаву на Твитеру у којој је навела да се нада да ће предсједник Трамп умријети пошто је тест показао да је позитиван на вирус корона.

Зара Рахим, која је радила у Обамином Уреду за дигиталну стратегију, а потом и као портпарол Хилари Клинтон током предизборне кампање за предсједника 2016, обрисала је поруку убрзо по објављивању.

„Током протекле четири године ово нисам могла објавити јер се противи мом моралном идентитету, али надам се да ће умријети“, написала је Рахимова у обрисаној поруци.

Посрбило и приредило: Стање ствари



Categories: Посрбљено

Tags: , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading