Александар Вучић: Кривокапић да призна да је лагао или да донесе доказе

Jа сам сигуран да ће он или рећи да је лагао или ће донети доказе, поручио Вучић Здравку Кривокапићу

Александар Вучић (Фото: Танјуг)

Председник Србије Александар Вучић позвао је данас Здравка Кривокапића да нас упозна што пре о свим елементима наводне сарадње Вучића и председника Црне Горе Мила Ђукановића.

„Посебно у пословним варијантама. И ја сам сигуран да ће он или рећи да је лагао или ће донети доказе. Пошто знам да је немогуће да донесе доказе, као што знам да никада о томе нисмо ни причали, јер ја нисам бизнисмен већ напредак нашег народа“, навео је председник Србије.

Тако је одговорио на питање како коментарише то што је Кривокапић изрекао најгоре ствари о њему, па чак и да је са председником Ђукановићем наводно у бизнису у пројекту Београд на води.

„Мораће да призна Кривокапић да је говорио неистине“, додао је Вучић.

Каже да то није једина неистина и да је много неистина о улози Србије у ЦГ изнео и Ђукановић.

„Ми на то не морамо да се осврћемо“, додао је Вучић.

(Спутњик, 24. 9. 2020)

Желимо нормалне односе, врата Србије су отворена за све грађане Црне Горе

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Србија са Црном Гором жели нормалне односе и да су наша врата отворена за све грађане Црне Горе

Вучић је истакао  да је за њега најсмешније то што га последњих дана оптужује Мило Ђукановић да га је срушио, а данас се поставља нова флоскула да је хтео да га ослаби, али не и да га сруши.

„Не знам ни шта бих рекао, притом то је све више мешања и из Црне Горе и региона у наше унутрашње односе, и директно се мешају, признали су независност Косова, погазили резолуцију 1244, и онда поред свега тога кажу да се Србија меша“, рекао је председник Србије.

Вучић је истакао да никада није имао никакве пословне аранжмане са председником Црне Горе Милом Ђукановићем.

Када је реч о будућем мандатару за састав нове црногорске владе Здравку Кривокапићу, Вучић каже да их не познаје (Кривокапића, Алексу Бечића и Дритана Абазовића), и да је „можда једном срео Бечића”.

„За мене су важни они људи са којима имамо братске и пријатељске односе, попут Андрије Мандића и Милачића. То да са овом тројицом имамо, немамо”, рекао је Вучић.

Најавио је и да данас путује у Турску на разговоре са председником Турске Тајипом Ердоганом.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 24. 9. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Мизерни, јадни Вучићу,
    Шта ће Кривокапић да мора, то ћемо видети, а шта ти мораш то смо видели и то знамо. Кривокапић се обавезао на ствари које му омогућавају власт. Исто као и ти, само потпуно јавно. Чуо си за 4 принципа. Због тога је добио подршку од оних истих који је и теби дају. А ти исти знају кад си ставио коју бломбу у своја …. уста. Зна се шта радиш и ти то знаш. Глуматаш наивну поштењачину и дајеш инструкције ко шта мора. Доћи ће ти главе они за које радиш. Немаш шлифа, немаш талента, немаш појма. Искористиће те, бациће те и повући воду.

    27
    1
  2. Bruko napaćenog i časnog Srpskog naroda! Za tebe je prof. Krivokapić oličenje, časti i dobrote, kome Ti da kažeš, da laže…?! Ima li išta istinito u tvojim svakodnevnim lažima i prevarama? Svaki dan se čudom čudim i pitam, šta je naš narod Bogu zgriješio pa nam odredi za gospodara ovog jadova i nesretnika?

    13
  3. Вјероучитељ зла

    У очима сукус зла
    Ватрена грозница
    Ломача
    За Господа

    У устима укус отрова
    И ријеч медена
    Што ваби у гвожђа
    Ледена

    У грудима бије
    Срце вучије
    Антифриз кружи
    Венама

    А рука хладна
    Млитава
    Стиска
    И нема

    Момчило

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading