БРНАБИЋ ОТРЕСИТО: Нећу ваљда да љубим Гренела са маском?!

Премијерка ексклузивно за „С*ање ствари“ изнела запањујући податак да су Гренел и она, пре целивања, разменили налазе да су негативни на корону, доброту и сиду

Ричард Гренел у мушком загрљају Ане Брнабић (Фото: BETAPHOTO/Влада Србије/Слободан Миљевић)

Београд, 22. 9. 2020. (С*ање ствари) – Премијерка Србије Ана Брнабић жустро је одговорила на критике да је специјалног америчког изасланика Ричарда Гренела дочекала без маске и социјалне дистанце, негирајући да то има икакве везе са чињеницом да су обе загрљене особе нетрадиционалне сексуалне оријентације.

„Ако ја треба да дочекам представника највеће светске силе у скафандеру, и ако не треба да му паднем у загрљај кад он то зажели – али и да га пољубим на србски начин три пута у румене образе – онда ја нисам ни Хрватица ни председник српске Владе“, резигнирано је констатовала госпођица Брнабић.

This slideshow requires JavaScript.

Премијерка је као злобне означила коментаре да само припадници ЛГБТ популације могу да се грле и љубе без маске, изневши запањујући податак да су Гренел и она, пре целивања, разменили налазе да су негативни на корону, доброту и сиду.

„Посебно ме погодило што су неки циници пренели да сам Гренелу рекла ЈА КАД ЉУБИМ ОДМА՚ ПОВАЉУЈЕМ; пре свега, то нисам рекла ја него Радован (Трећи – прим. С*ања ствари), а и нас двоје волимо, тако да кажем, различите ствари“, рекла је потпредседница удружења „Мушкарци који мрзе жене и жене које их воле“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. bolje da ostanem bez komentara ali da me je sramota,jeste

  2. „Посебно ме погодило што су неки циници пренели да сам Гренелу рекла ЈА КАД ЉУБИМ ОДМА՚ ПОВАЉУЈЕМ „ а нису пренели моје копрцање и запомагање, када ме је стегао, бацио на јуначке груди и када сам осетила у себи његов велики.
    Језик !
    Милице, женице моја опрости !
    Али, не могу да ти обећам да то неће да се понови.

  3. Какав пољубац ! Поцепа јој бркове ко чадеж ” плејбој ” !

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading