УВРЕДИЛА ВУЧИЋА: КГБ смењује Марију Захарову!

Захарова смењена да би се избегла већа штета и да би се омогућило да Председник Вучић настави да ради против руског (а и српског) интереса

Москва/Београд, 8. 9. 2020. (С*ање ствари) – После консултација на највишем нивоу руководилаца КГБ-а, одлучено је да се досадашња портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова смени и да јој се одузму сви чинови, одликовања и новац који је примила на тој дужности.

Било некад: Путин качи нови чин Захаровој

Како јављају одлично обавештени извори, после реакција Марка Ђурића, Александра Вулина, а поглавито после оштрог саопштења НАТО лобисте Драгана Шормаза и насловне стране проруске „Политике“, закључено је да је „враг однео пошалицу“ и да овде нису увређени само Доналд Трамп и Александар Вучић, него и многи припадници Српске напредне секте (СНС) и њихови плаћеници. Да би се избегла већа штета и да би се омогућило да Председник Вучић настави да ради против руског (а и српског) интереса, одлучено је као у диспозитиву.

Подсетимо, Захарова је објавила Фејсбук монтажу у којој је препоручила председнику Србије да – ако већ седи на шамлици код Трампа – ноге прекрсти као Шерон Стоун у филму „Ниске страсти“. На то је Вучић рекао да га занимају само високе страсти, а америчка глумица најавила тужбу због могућег неовлашћеног копирања и фалсификовања.

До закључења овог броја нисмо могли да сазнамо да ли ће доживотно Захаровој бити забрањено да носи мини сукње и да ли ће бити (сасвим заслужено) прогнана у Сибир.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

5 replies

 1. Сједи пред Трампом ко ђачић првачић и правда се: Нисам ја чика Трампе, Шешељ је зарђалом кашиком пробушио лопту. Часне ми пионирске ријечи!

  23
  1
 2. Е, свашта..

 3. UÇKић је јако потврдио да јесте оно што је Раде Шербеџија објаснио у филму Вариола Вера.
  Захаровој је свака реч (и алузија) на месту.

  21
  1
 4. ЦИА сменила Гренела, јер је ухватио Вучића да лаже!

  26
 5. Поштена жена прекрсти ноге и кад је врућина.

  5
  1

Оставите коментар