Др Ентони Фаучи на насловници модног часописа: „Је ли носио бикини?“

Члан кризног штаба за корону у САД појавио се на насловној страни часописа прије него што је то успјело чак и првој дами САД Меланији Трамп

Извор: Sputnik.com

(Sputnik.com, 16. 7. 2020)

Није уобичајено да се љекари и научници појављују на насловним странама модних часописа. Стога су се корисници друштвених мрежа изненадили видјевши интервју и слике доктора Ентонија Фаучија у модном часопису У стилу (InStyle). Члан кризног штаба за корону и главни здравствени стручњак у САД за текућу пандемију појавио се на насловној страни часописа прије него што је то успјело чак и првој дами САД Меланији Трамп.

„Уз сву скромност, мислим да сам тренутно прилично дјелотворан. А енергичан без сумње. И да сви мисле да радим више него изванредно,“ рекао је Фаучи у интервјуу.

Неки нису били сигурни да ли је Фаучи отишао и корак даље у случајној каријери фото-модела, питајући „Је ли носио бикини?“

А неки претпостављају да ће га часопис Тајм прогласити за „Личност године“.

Неки мисле да се ово неће свидјети предсједнику Трампу, подсјећајући да Прва дама избјегава сликање за насловне стране.

Нису, међутим, сви одушевљени Фаучијем – једни га критикујући што не носи маску током сликања, а други што прихвата улогу супер модела кад се, према њиховом мишљењу, очекује да буде „научник у жижи пандемије“. Трећи примјећују да је срамота да Фаучи пред народ непрекидно излази с опречним изјавама, а истовремено има времена да се слика за часопис.

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари


Прочитајте још:



Categories: Посрбљено

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Па нека неко каже после да је Србија МАЛА земља и да нема утицај у свету!!
    Фаучи је почео да КОПИРА Дарију Кисић!! 😀 😀 😀

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading