Београд: Полицијаци тукли тројицу мушкараца који нису пружали отпор

Неколико полицајаца парку код зграде Председништва издвојило се из групе и почело да туче тројицу мушкараца који су седели на клупи

Неколико полицајаца, како се могло видети у лајв преносу телевизије Н1, у парку код зграде Председништва издвојило се из групе и почело да туче тројицу мушкараца који су седели на клупи. Како се види на снимку, полицајци су пендрецима тукли мушкарце који су рукама покушавали да се одбране, а наставили су са ударцима и шутирањем и након што је један од њих пао на земљу.

Екипа Н1 затим је пришла нападнутој екипи која међутим о детаљима није желела да говори пред камерама.

Београдски центар за безбедносну политику позвао је на свом званичном твитер налогу грађане да им се обрате уколико су вечерас били нападнути од полицајаца и полицајаца у цивилу.

Опрема: Стање ствари

(Инсајдер, 8. 7. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

1 reply

  1. Предлажем да на време почнемо да правимо списак НВО и пратећих аналитичара и експерата за разноразна питања и политике (шта год “политике” значило) који ће се огласити по питању ових догађаја. Уредно нотирати и медиј на којем се огласио/ло и медије који су пренели, у следећојј колони, рецимо, убележити само највећег спонзора (за НВО) односно власника (за медије).

    Погледајте http://www.bezbednost.org/Bezbednost/1/Beogradski-centar-za-bezbednosnu-politiku.shtml
    па просудите сами. Доказано брижни спрам српства.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading