ВУЧИЋ БЕЗ ШАЛЕ И МАСКЕ: Због доприноса сузбијању епидемије Вулину чин бригадног ђенерала!

Министар војни Вулин постао бригадни ђенерал, открива командант Вучић ексклузивно за „С*ање ствари“

Фото: Министарство одбране

Београд, 11. 5. 2020. (С*ање ствари) – Због показане храбрости и успешног извршавања задатака у борби са вирусом корона председник Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић донео је указе о унапређењима у виши чин, саопштило је Министарство одбране.

За изванредно сналажење и командовање Министарством одбране, као и за ванредан предлог за увођење ванредног стања, министар Александар Вулин унапређен је у чин бригадног ђенерала.

Александар Вулин у негенералским и цивилним униформама (Фото: Снимак екрана/Еспресо.рс)

„Било је дирљиво гледати како министар, а сада и ђенерал бригадни, Вулин стиже и поставља маску (и лице) тамо где многи не би смели да поставе ни чизму (ногу)“, стоји у образложењу Врховног Команданта.

Унапређени министар одбране и заштите рекао је да је поносан на себе што је завршио петнаестодневни војни курс и тиме омогућио Ел Команданту да га унапреди. „Ко зна да ли бих икада био ђенерал да сам нормално служио војни рок“, зачуђено је поентирао новопечени војсковођа Вулин.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

6 replies

  1. Ma sve može kod AV i završeni fakulteti bez dan boravka na fakultetu i na imaginarnim fakultetima, doktorski plagijati… pa i dobijanja čina generala bez dan sluzenja vojske. Ljudi, stavimo prst ba čelo.

  2. Sve junak do junaka. Samoprozvani heroji ! Gde su lokne generalu ? Sve sveto i normalno su obezvredili, lele, kad shvate da je uzaludno ziveti bez duse !

  3. Čovek bruka vojsku ladno,in mu daje čin đenerala,bolje ********* da mu je dao 🤣🤣🤣🤣

  4. Министар војни Вулин постао бригадни ђенерал, открива командант Вучић
    ++++
    Лепо од мог врховника ! поверио нам се нови бригадни ђенерал.
    Ипак, било је поштено од њега да је рекао и да је предлог о мом именовању, доставила Демократска партија Рома, и да смо ову вест сви нестрпљиво очекивали на наш велики празник Гургевдан.
    Драго ми је, због мог врховног команданта који је једини веровао у мене и моју тетку из Канаде упркос прљавој кампањи коју су против мене водили неки који нису црномањасти из : Тужилаштва за организовани криминал; Агенције за борбу против корупције; Управе јавних прихода-Младеновац и Првог основног суда у Београду.
    За све њих имам поруку: Djafte kurafte

    О мом поштењу свако је могао да се увери на https://imovinapoliticara.krik.rs/display/profil.php?disp_id=15

    И драго ми је, да је и мој врховни командант схватио наше дивне особине https://srbin.info/politika/vucic-i-soros-ohrabricemo-srbe-da-se-izjasnjavaju-kao-romi/comment-page-2/?lang=lat

    П.С.
    Најлепше на крају, имам отворени позив од великог научника Жекија да ме прими као првог бригадног ђенерала и на Фарму.
    Па мало ли је ?

  5. Мислим да ће тетка од мог презимењака, ако се не варам реч је о госпођи која живи у Канади, бити поносна на свог сестрића или братанца, шта већ…Добро се добрим враћа а Аца то најбоље зна…мислим на Ацу Вулина, наравно…Имењак, пак, Вулинов, свеприсутни и непорециви трагалац за суштином, Аца Вучић, он пак завређује маршалски чин…са све новом униформом…

  6. Није ова спрдња са додељивањем генералског чина усмерена ка Вулину због Вулина, већ да се унизи и компромитује Војска у који народ још има како тако поверење.

    Одавно је видљива и јасна тенденција да се унизи, компромитује и обесмисли све у шта Српски народ има поверење

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading