Петиција Срба из Америке и света председнику Трампу за спас Србије

Помагач и потрчко Фондације Клинтон и подстрекач сукоба на Балкану, Александар Вучић, преузео је улогу последњег диктатора Европе, стоји у петицији

Александар Вучић и Бил Клинтон (Архивска фотографија)

Поштовани председниче Трамп,

Ми, Американци српског порекла и амерички гласачи, са осталим Србима из бројне дијаспоре, апелујемо на вас да помогнете српској нацији да се ослободи тираније Александра Вучића и његове корумпиране и безаконске групе. Њихова ужасна малтретирања народа сада су постала неоспорно очигледна када се криза вируса короне проширила и на Србију.

С дивљењем смо сведоци да сте подржали препоруке француских медицинских стручњака и наручили лекове хидроксихлороквин и азитромицин у довољним количинама да покрију здравствене потребе америчког народа. Ништа се слично није догодило у Србији. Због увођења бруталног опсадног стања од стране власти, укључујући и полицијски час, већина апотека у Србији је затворена, а током кратких периода када су неке отворене и грађанима је дозвољено да излазе из својих домова, лекова неопходних за њихово здравље – нема.

Под притиском јавности и вођени препорукама истинских медицинских радника, велике земље као што су Холандија, Шведска, Швајцарска, Немачка, Француска, Јапан и Бразил суздржале су се од наметања потпуне изолације свом становништву, док тешке мере полицијског часа у тим земљама, од почетка кризе, нису ни постојале.

У Србији, под окриљем „анти-пандемских“ мера, власти масовно злостављају беспомоћно становништво и сузбијају сваки облик неслагања са режимом, што не постоји нигде другде у свету.

Власти су широм земље наложиле свакодневни полицијски час који почиње у 17 сати. Викендом је полицијски час продужен и траје од суботе до понедељка. За православни Ускрс (19. априла) режим је издао ванредну уредбу којом се од петка, 17. априла до уторка, 21. априла, уводи полицијски час, за укупно 84 сата кућног притвора за нацију од седам милиона људи. Такве драконске полицијске мере нису виђене ни под нацистичком окупацијом Србије, током Другог светског рата.

Режим становништво Србије држи у кавезу, шаљући хеликоптере да буком и надгледањем застрашују грађане. Пензионери старији од 65 година, чија просечна месечна пензија износи око 100 долара, кажњавају се са 1500 долара ако напусте стан. Овај режим илегалног и нељудског затварања људи, који крши сваки аксиом медицинске науке, сада је на снази већ више од месец дана.

Унуцима и младима у Србији забрањено је да посећују баке и деке и старије чланове породице, под изговором спречавања ширења заразе. Квазинаучно оправдање овог садистичког декрета, какав није био објављен ни у време нацистичке окупације, одобрено је од стране режиму понизних медицинских гласноговорника, који слугерањски прате политичка упутства и пакују их у лажну медицинску фразеологију.

У претњама портпарола режима све више се помиње тотално и дуготрајно затварање народа, као наводну крајњу меру за сузбијање вируса короне. Предвидљива последица такве лудости била би потпуна забрана грађанима да напуштају своје домове, ризикујући да се старији и рањиви људи угуше и умру у огромном броју.

Потпуно неспособне власти нису организовале никакву помоћ заробљеном становништву. Оно мало лекова и респиратора који су били доступни на почетку кризе, отето је и издвојено за режимске прваке и њихове верне слуге.

Ова група злобних људи, на челу са Александром Вучићем, једним од најгласнијих покретача рата на Балкану током 90-их година прошлог века, који је током последње председничке кампање у Србији из осиромашеног буџета украо два милиона долара да би тај новац усмерио у кампању Хилари Клинтон, сада је, под оправдањем „анти-пандемских“ мера, појачала свој терор. Они схватају да их становништво презире и да немају никакве шансе у слободној и несметаној политичкој конкуренцији. Примењујући нацистичке мере, режим не штити становништво, већ покушава да се спасе и изолује од масовне побуне. „Опозиција” на платним списковима режима је нечујна, а чак и неутралисани парламент је на силу затворен.

Режим Александра Вучића се показао као изузетно непријатељски расположен према бројним Србима из дијаспоре, који у овом глобалном ванредном стању природно желе да се врате у Србију како би били са својим пријатељима и рођацима. Десетине хиљада српских и двојних држављана који су покушали да се врате у домовину налазе се затворени на граници у карантину, а „лекар“ кога је режим поставио да надгледа бригу о њима је – ветеринар.

Помагач и потрчко Фондације Клинтон и подстрекач сукоба на Балкану, Александар Вучић, преузео је улогу последњег диктатора Европе, предводећи најбезумнији и најрепресивнији режим на Балкану.

Око 100 држављана Србије који су одбили да се покоре полицијском часу до сада је ухапшено и они се налазе пред затворским казнама до три године, као и невероватним финансијским рекетирањима и казнама које не могу да плате. Међу ухапшенима су пољопривредници који су током полицијског часа изашли да раде на својој земљи и усевима, затим новинари који су изразили критичка мишљења о режимској политици, као и свештеници и епископи који су одржавали верске службе.

Војници патролирају српским улицама са репетираним пушкама. Овај неумерен одговор режима на једну медицинску ситуацију говори о дубокој и планираној политичкој репресији. Ниједна друга влада у региону, или у свету, није отишла толико далеко мрцварећи своје становништво, како би, наводно, контролисала ширење вируса.

Господине Трамп, као српски Американци и амерички гласачи, подржани и од европских Срба, апелујемо на вас да искористите сваку полугу вашег утицаја која вам стоји на располагању да натерате изолованог тиранина Александра Вучића да заустави терор над нашим рођацима у Србији. Молимо вас да га упозорите да треба што пре да напусти Србију, док још увек има прилику да то уради без проливања крви.

Удружење Српско-америчких гласача

Петицији за спас српског народа можете да се придружите на следећем линку:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/make-usurper-power-aleksandar-vucic-free-population-serbia-its-parliament-media-its-doctors



Categories: Моба

Tags: , , , ,

11 replies

  1. A u peticiji ni reči o Kosovu?

  2. Уместо петиција, Србима у дијаспори било би боље да се суоче са истином, да је Србима додељена стална улога црне овце.
    И да се то на Западу неће променути.
    Док наш диктатор – џукела чувар има директну подршку у чињеници да смо проглашени за сталне црне овце. И то кроз његове саветнике и пријатеље као Клинтонови, Тони Блер, Сорош, Герхард Шродер и многи други који иза те групе стоје.

    А једини од њих понуђен начин да се изједначимо са осталим овцама у Европи и свету је када ошишани завршимо на ражњу.

  3. Поштовани сународници у Америци и Европи. Написали сте прилично оштар допис упућен председнику САД Д. Трампу у вези са стањем у Србији у време пандемије са вирусом Корона. Разочаран сам што се у том допису нигде не спомиње питање наше отете покрајине Косова и Метохије у светлу садашњих припрема преговора, у које су укључене важне личности из администрације САД. Било би добро и корисно да г. председнику САД Доналду Трампу упутите писмо којим га молите да помогне у доношењу праведног решења за нашу отету јужну покрајину. Наш државни врх је у дужем периоду времена под притисцима и уценама са Запада да прихвати компромисно решење које би значило признавање државе “Косова” са неким корекцијама границе на северу. Правилан однос и став г. Трампа према овом проблему би сигурно довео до решења које би вратило Косово и Метохију у састав државе Србије, одакле је оружаном силом НАТО пакта 1999. године отето и предато на управљање албанским сепаратистима уз подршку западних покровитеља и заштитника, међу којима и из САД. Са поздравом уз Васкрсни поздрав – Христос Васкрсе!

  4. @ Разлози за бригу

    Поштовани,
    Био је проблем са Вашим коментаром, из неког разлога (који вероватно ЈЕСТЕ ЗА БРИГУ 🙂 ) систем Вас је стављао на “црну листу” и пребацивао коментар(е) на отпад.

  5. @ Стање ствари

    Хвала на објашњењу о разлогу за претходна необјављивања мог коментара. Био сам забринут због тога, пошто се при писању коментара придржавам Правила. Можда је СИСТЕМ подпао под утицај вируса “Корона” па је деловао другачије од нормалног :). Поздрав!

  6. Америка и НАТО су били и остали непријатељи Православне Србије!
    А сви који подржавају САД док у Србији деца и одрасли умиру и умираће још дуго од леукемије и рака донешених преко “осиромашеног уранију” кроз бомбардовања у агресији на Србији!
    Да ни не спомињем све убијене и рањене….
    ***** ***** ***** *** *** *** *** *** *** **** ****** ******* ***** **** ****

  7. Pomozite Srpskom narodu

  8. Brojac potpisa na sajtu gde je peticija, zakucava i ne broji kako treba. Kada se uradi refresh stranice, moze da se primeti.

  9. Sirotinja je osetila najvise, gladna i zatvorena u karantinu bez struje koja im je usecena 😢

  10. Поштоваи сународници у Америци и Европи.Ви сте дегенериц

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading