КОН СТРУЧНО: Једва чекам карантин на јесен, надам се да ће трајати до Божића!

Ми смо тако добро уиграни, много смо јаки, толико смо спремни да једва чекам јесењи део карантина, ексклузивно за „С*ање ствари“ открива др Предраг Кон

Извор: Спутњик/С*ање ствари

Београд, 26. 4. 2020. (С*ање ствари) – Чувени епидемиолог др Предраг Кон оценио је да други талас короне можемо да очекујемо на јесен. „Не мислим да није довољно умрло на планети Земљи, наравно, али вирус корона није завршио свој посао до краја. А ми смо тако добро уиграни – и Струка и плебс, становништво је дисциплинованије него у неким логорима – много смо јаки, толико смо спремни да једва чекам јесењи део карантина!“

Доктор Кон није познат само као велики љубитељ лика и дела Новака Ђоковића (чувен је његов израз „Нолета волим више и од вакцинације!“), већ је и велики заговорник празновања верских црвених слова, посебно оних православне провенијенције. Зна се да се Пеца (како га од милоште зову режимски и/или другосрбијански новинари) здушно залагао да се Васкрс прослави како треба, а само захваљујући њему уместо Првомајског уранка добијемо Џурџевдански састанак. На питање докле би могао да траје карантин на јесен, др Кон је рекао да мисли да „не би требало да буде дуже од Божића“.

Како незванично сазнајемо – СПЦ размишља да Пеци Кону додели Орден Светог Саве првог реда због васколиког залагања за православне вернике и Цркву у целини, због верске толеранције и што је храбро похвалио позив патријарха Иринеја да се Васкрс проведе у кућама и домовима. „О канонизацији др Кона је рано да говоримо“, рекао нам је високо позиционирани и добро обавештени извор из Српске православне цркве.

Једино што би горњи сценарио могло да поквари јесте – не била примењена – могућност да Александар Вучић изгуби изборе, а Предраг Кон позицију врховног епидемиолога. „Не желим да се бавим политиком, али ако желите карантин и на јесен – обавезно гласајте за председника Вучића“, поручио је др Кон, нагласивши да као потпуковник у резерви „само једног Врховног Команданта има“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

10 replies

  1. Још једна вест ! Као да је права :

    Јуче је почео Рамазан, највећи празник за 1.8 милијарду муслимана.
    Према упутствима др Кона, све џамије на свету су затворене, вечерњи оброк – ИФТАР ће проћи без пријатеља, давање милостиње сиромашнима – ЗЕКАТ ће бити отежано, а Хаџ – пут у Меку, је укинут.

  2. „Не желим да се бавим политиком, али ако желите карантин и на јесен – обавезно гласајте за председника Вучића“, поручио је др Кон…………..“.
    ++++
    И наставио.
    Можда, није сада тренутак да вам кажем и да имам договор са управником логора, тјс. са њим. Он мени каже: „ Ти Пецо, знаш моју ситуацију и зато имаш одрешене руке. Само предложи то, то и то. Све што ти мислиш да треба. Ја одмах извршавам и кажем да је то одлука струке. Ти немаш шта да бринеш док од мене имаш Carte blanche и сутра ако ја заглавим у Забели ти си безбедан. Имамо још времена док Бил са СЗО не заврши све активности око његове вакцине. Подсећам те, да још увек нисмо усагласили критеријуме обавезног пријема вакцина за све моје политичке противнике и на крају остаје још да се договоримо пре доношења одлуке о обавезној вакцинацији колики је твој део. Само пази, немој да усе*еш ствар као прошли пут, када си требао да одеш у затвор „.
    П.С.
    Добар ти је предлог, да сачекамо да мама Меркел и Руси заврше своје вакцине до краја године па да онда набавимо и од њих. Наравно, да ће Др. Смрт да и у њихове кутије убаци Билове вакцине, а грађанима дамо после пријема вакцина кутије да понесу кући за успомену.

  3. Ko su drugosrbijanski novinari i uopste drugosrbijanci?

  4. И још нешто.
    Желим да се лично захвалим С*ању ствари који су први објавили радосну вест да ћу и ја од СПЦ да добијем орден Светог Саве. А и било је већ време, јер је мој врховни командант почео много да ми се меша у посао, као да је он ВК епидемиолог. Те Пецо уради ово, па уради оно, и не кажем ти то као твој врховни командант већ и онај кога је СПЦ частила орденом, а они знају да се ја у све разумем.
    За муштулук који ћу да им пошаљем, неће више морати да се јављају читаоцима и да траже тамо неке донације.
    И одмах да кажем, нису и понављам још једном, нису то оне паре што пише онај неваспитани и невакцинисани Дејан Лучић https://srbin.info/politika/dejan-lucic-kon-dobija-190-000-dolara-godisnje-za-promovisanje-gejtsovih-vakcina/
    А он, да има нешто мало знања, знао би да постоји огромна ( тамо и на том трулом западу ) разлика између бруто и нето.
    Зна ли тај несрећник ? колико сам ја имао мука док нисам са г-дином Гејтсом ступио у контакт ? колико мејлова са ЦВ послао, и колико авиона нашег врховног команданта променио док нисам коначно стао пред њега, и представио му се: „ Да, ја сам онај чувени доктор-ВК епидемиолог коме је запала част да развијам Ваш посао и на нашем брдовитом Балкану. Јесте да тих пет-шест милиона вакцина које ћемо да наручимо на јесен од Ваше фирме није много у односу на цео свет, али, знате да код нас има једна изрека „ зрно по зрно погача „.
    Насмејао се, привио ме на своје груди и нежно ме потапавши по гузи рекао: „ Знао сам ја, да ће ми мој Вучко послати правог човека. Видим ја, да ћемо ми добро сарађивати „ .

  5. „О канонизацији др Кона је рано да говоримо“, рекао нам је високо позиционирани и добро обавештени извор из Српске православне цркве.
    Зашто је рано? Обзиром да је већ сада властима више него подобан, могао би још за живота понети звање преподобног, а у календар да буде уписан као ”Преподобни Стручњак Предраг ДалеКовиди”.

  6. Ма зашто јесењи карантин само до Божића, најпрактичније је да се продужи до после следећег Ускрса. Треба размишљати и о увођењу перманентног ванредног стања. Зашто народ стално да се узнемирава, те кад ће да почне, те кад ће да се заврши? Хитлер је то решио нанајбољи могући начин. Кад је дошао на власт почело је ванредно стање, а завршило се кад је отишао са власти…

  7. Sta je ovo dragi ljudi?
    Jeli ovo neki Fejk njuz?

  8. Gonite se u 3 lepe kakvi ste vi Novinati i retardi maloumni kad sirite Lazi **** ***** *** **** ****

  9. @Senad

    Ваља обратити пажњу да се ради о С*ању Ствари, које преноси ”вести” као да су праве/стварне.

    Проблем је да је зона сумрака у којој живомо, звана наша стварност, понекад и гора па не чуди да се ”вести” почесто протумаче као веродостојне.

  10. Ово су најбоље вести за последњух 20 године, хвала, баш сте ме насмејали!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading