Миодраг Зарковић: Прославе Васкрса одрекле се и државне и црквене власти (видео)

Тандем Вучић-Кон без потребе и оправдања забранио чак и традиционалну прославу Васкрса, уз прећутну подршку Српске православне цркве

Карта купљена за лет Цирих-Београд, за 5. мај 2020. (Извор: Миодраг Зарковић/Јутјуб)

Немачки превозник „Луфтханза” већ издаје авионске карте до Београда за почетак маја, а председник Србије, заједно са својим новим најбољим пријатељем Предрагом Коном, наставља да држи Србију у напетој неизвесности и додатно исцрпљује увелико измучено становништво.

Тако је тандем Вучић-Кон без потребе и оправдања забранио чак и традиционалну прославу Васкрса, ударајући тиме још један шамар већинској Србији.

Нажалост, прећутну подршку имао је од оних који би последњи смели да му је пруже – од Српске православне цркве.

Погледајте целу емисију аутора Миодрага Зарковића

Наслов и опрема: Стање ствари

(Србин.инфо@youtube)



Categories: Преносимо

Tags: , , , , , , , ,

1 reply

  1. Двојац без кормилара, Дркисић и Дркон су се наругали срспком народу као нико до сада.

    С обзиром на очигледно и континуирано извалачење ушију Србљима, од стране ово двоје, а које подсећа на познату сцену из филма “Ослобађање” (1974 год), намеће се утисак да су они нарочито одабрани, као досадашњи анонимуси и цивилизацијска недоношчад, чија сама презимена одсликавају изопаченост улоге коју су одиграли.

    Труд им је ипак пропао, јер Србљи тај акт насиља над собом једва да су и приметили. Нажалост, не зато што ово двоје није било на висини задатка, него што су се Срби на извлачење ушију (и још понешто) навикли — као магарци на батине.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading