Вучићев старији син Данило заражен корона вирусом

Мој првенац заражен је корона вирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику, написао је председник Србије

Александар Вучић са сином Данилом (Фото: Инстаграм)

Син председника Александра Вучића, Данило Вучић, заражен је корона вирусом и због клиничке слике је хоспитализован на Инфективној клиници у Београду.

Вест је објавио председник на свом инстаграм профилу.

„Када је све почело, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац заражен је корона вирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику”, написао је председник Србије уз поруку Данилу: „Сине, победићеш ти то. Воли те тата, сви те волимо!”, преноси Танјуг.

Вест да је Данило Вучић, старији син председника Србије Александра Вучића, заражен вирусом корона и хоспитализован преузели су бројни електронски медији у региону.

Тако се информација готово истог тренутка појавила на сајту Радио телевизије Републике Српске, бањалучких Независних новина, сарајевског портала Клиx, хрватског Индеxа, црногорских сајтова „Вијести” и КдМ.

(Политика, 8. 4. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

6 replies

  1. Да претпоставимо да је вест тачна, мада је извор информација Вучић лично.
    1. За Вучића све је пропаганда, чак и синовљева болест.
    2. По Вућићевој дефиницији, свако ко се зарази се заразио зато што се није придржавао прописаних мера . То важи и за његовог сина. Како је могао да се зарази, осим ако није био у контакту са преносиоцима, тако што није седео код куће? Ако дечко “ради”, онда се није савесно придржавао мера, које су иначе савршене, и чије поштовање онемогућава преношење болести. Можда му је тата донео вирус са неког од својих путовања, после којих није био у карантину?
    3. По Вучићевим правилима, и он сам (Вућић) би морао да буде од сад у карантину, пошто му је члан најближе породице заражен. Наравно, то му не пада на памет.
    4. По Вучићевим правилима, његов син би требало да буде на Сајму. Неће бити да младић у пуној снази од двадесетак година има тешку клиничку слику и да мора на Клинику за инфективне болести. Значи, клинике су за одабране, Сајам је за гологузију.

    Онај који је први који би морао да се држи правила која је сам донео и који кажњава и хапси за њихово неспровођење је онај који у свему одступа од њих. Потпуно игнорисање свега тога нам најочитије доказује да нам је председник бескрупулозни манипулатор, лажов и фолирант. То је још један у дугом низу доказа о погубности његове владавине.

    Његовом сину желим брз опоравак, како би као пунолетан грађанин, заједно са оцем могао на оптуженичку клупу (не због болести, наравно).

  2. У фукаре очи од сплачине! Лаже…

  3. Лаже АВ ****** ******* чим лане.

  4. Najveci Sine,

    Tati treba pomoc! Njegov rejting nezadrzivo opada!Nije pomoglo ni to sto glumi bolest i umor! Zato te molimo da odes kod nekog zarazenog da ti kine u facu.Nista ne brini, stranka je dala jos dve opstine na KiM i jednu na jugu Srbije Albancima da bi nabavila respirator specijalno za tebe!

    Iskreno Tvoja,
    Otadzbinska uprava SNS-a

  5. Pored svega, predsednik sutra ide u Nis.
    Nama pojacava karantin.
    Ne verujem vise ni u sta.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading