ПОЗИВ УДБИ: Омогућите Литургије!

Мислимо да сте управо ви, УДБ-а, право место да упутимо свој коленопреклони захтев да нам се омогући Литургија, пише у Апелу који ексклузивно преноси „С*ање ствари“

И ОЗН-а и УДБ-а, то је наша судба! (Извор: С*ање ствари)

На руке: Свим одељењима УДБ-е

Србија, на Благовести (С*ање ствари) – Ценећи ваш вишедеценијски демократски дух и отвореност за другачије погледе, као и васколики утицај, обраћамо вам се овим Апелом у нади да нам можете помоћи и омогућити да присуствујемо Литургијама, посебно оној Васкршњој!

Подсећамо на попа Влада Зечевића, Бог да му комунистичку душу прости, који је био и свештеник и друштвено-политички радник, па и министар унутрашњих послова ФНРЈ (после се то часно занимање назвало милиција, па полиција). Елем, ако је поп Владо спојио све те, наоко разнородне, функције (хришћанин, комуниста, милицајац, министар итд.), мислимо да сте управо ви, УДБ-а, право место да упутимо свој коленопреклони захтев да нам се омогући Литургија, стоји у Апелу у који је „С*ање ствари“ ексклузивно имало увид.

У то име, срдачно поздрављамо све ваше (са)раднике, били они у мантији или у цивилу, уз веру да је наш Апел најзад стигао на Праву Адресу, поручују потписници Позива.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: ,

4 replies

  1. Људи овај апел је стварно историјски…а и шмекерски…нема шта… тотално српски….Ваљда ће и ови из УДБЕ показати да су део хришћанске СУДБЕ….

  2. … бравару, пијанисто, фотографе … дај!

    Зажмури на око са врха пирамиде, ослони се на ампутирају ногу и опрости нам Вулине наше као што и ми опраштамо К**цу (из следећег чланка) твојем.
    Мали је Себастијан а Синиша је gross.

  3. Наредба врховног овна

    Наредба врховног овна
    Радује милог мецену
    Нек муче црквена звона
    За нас власт нема цијену

    Како своме да се вратим
    Кад уљез се тамо шири
    Велики брат све нас прати
    Иза завјесе жбир вири

    Мајстор привида – кнез лажи
    У лице сад ми се смије
    Узалуд истину тражиш
    Јер за њу вријеме није

    Момчило

  4. Није УдБа него Црква..Имате текст на вашем сајту..Ало овде удба из Торонта?*

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading