МАРКО ЂУРИЋ ИСКРЕНО: Част је бити поред господина Тачија!

Ако већ Косово мора да буде независно, нека га воде див-јунаци попут Хашима Тачија, ексклузивно за „С*ање ствари“ открио Марко Ђурић

Марко Ђурић седећки слуша Хашима Тачија (Фото: kosovapress.com)

Минкен, 14. 2. 2020. (С*ање ствари) – На дан Св. Трифуна Србија је остварила још једну дипломатску победу и повела против Косова са 30:0, изјавио је директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић после потписивања Писма о намери обнове железничког саобраћаја између Београда и Приштине.

„Скуп у Минкену је био фантастичан, били су ту неки супер људи, не мислим само на највећег председника Ацу Србина, него и на господина Тачија! Хашим је показао велику одмереност и господство, част и задовољство ми је што је неколико тренутака стајао поред мене“, рекао је Марко Ђурић.

Шеф Канцеларије Владе Србије за КиМ имао је и једну дилему: „Питао сам се да ли је пристојно да ја седим док г. Хашим Тачи говори, практично нисам знао шта да радим… Хашим је видео да сам у недоумици, потапшао ме по рамену и у шали рекао: АКО НЕКОМ ОД НАШИХ ДОЛЕ ЗАТРЕБА РАМЕ, ЗНАМ НА КОГА МОГУ ДА РАЧУНАМ!“

Хашим Тачи хвали раме (и остале органе) Марка Ђурића (Фото: kosovapress.com)

Ову дирљиву исповест Марко Ђурић завршио је речима да „ако већ Косово мора да буде независно, нека га воде див-јунаци попут Хашима Тачија“!

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

4 replies

  1. Изгубиће канцеларију..

  2. Је ли ово вест или сатирична прича?

  3. @ Сретење

    “С*ање ствари” је наш бренд, “патриотски Њуз.нет”. Дакле јесте вест КАО ДА ЈЕ ПРАВА, тј. сатира 🙂

  4. Тако је то кад свако говори о части.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading