Ана Брнабић честитала грађанима побољшање кредитног рејтинга

Мислим да данас можемо бити поносни и срећни на све што смо постигли, рекла Брнабић

Ана Брнабић (Фото: Танјуг)

Председница Владе Србије Ана Брнабић честитала је данас грађанима Србије побољшање кредитног рејтинга Србије са нивоа ББ на ББ+, што значи побољшање квалитета живота грађана, боље зараде, више страних и домаћих инвестиција, повољније камате и више улагања у инфраструктуру, школе и болнице.

„За грађане то знаци још више посла, квалитетнији живот и боље зараде, више инвестиција и зато им честитам на овој феноменалној вести”, поручила је Брнабић на конференцији за новинаре у Влади Србије.

Она је истакла да, уколико се овако настави, Србија би следеће године могла да дође до инвестиционог рејтинга што ће, како је оценила, бити историјски успех.

„Ово је успех, не само владе, председника Србије, независних институција, већ свих грађана послодаваца, синдиката, свих нас који смо радили заједно да дођемо до огромног признања”, истакла је председница Владе Србије.

Према њеним речима, поред незапослености која је сада испод 10 одсто, грађане очекују до краја године још повољних вести, између осталог, почетак радова на изградњи Моравског коридора, завршетак деонице на ауто-путу Милош Велики, завршетак прве фазе научно-технолошког парка у Новом Саду…

„Мислим да данас можемо бити поносни и срећни на све што смо постигли”, рекла је Брнабић, преноси Танјуг.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 14. 12. 2019)



Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

4 replies

  1. Да вам је неко, пре десет година, рекао да ће једна лезбејка, овако да вам се руга у лице, изјавама које вређеју интелигенцију, додуше, можда не њену, шта би му рекли? Иди, бре, буразеру, то код нас не бива. Е, због тог српског става, “иди, бре буразеру” и “код нас не бива”, довде смо и дошли. И са Вучићем и са педерима и са мигрантима и са Косовом и са подршком СПЦ за банду на власти и са распродајом Србије итд.

  2. “Честитам Вам и ја браћо Срби.Честитам на премијерки лезбејки која се лавовски бори за истополне бракове, за педофилију.Честитам на председнику који гаји марихуану, лавовски се бори да призна независност Косова, који исељава нашу децу а усељава миграте.Честитам на министрима који продају оружје терористима, лажирају дипломе и докторате, нашу децу стављају у конц. логор разним електронским дневницима. Честитам и директорима пензионерима који убијају раднике на њиховим радним местима а себи праве базене са морском водом.Честитам и вама драги пензионери који сте јуче били на отварању радова на ауто-путу а данас морате у банку по најповољнији кредит како бисте за материце и оце купили унучићима неку ситницу, да обележите празник.Честитам и свима вама који ћете Божић сачекати испред народне кухиње.Живели

  3. Свима Срећна Нова Година 2020. и ново задуживање за још коју милијардицу!

  4. „Мислим да данас можемо бити поносни и срећни на све што смо постигли”, рекла је Брнабић, преноси Танјуг.
    ++++
    Биће срећни грађани наше јадне, опљачкане и окупиране отаџбине.
    Када, после ослобођења почисте сав антрополошки шљам који се окотио и запатио у нашем логору.
    И пусте воду.
    Са вером у Господа, до слободе !

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading