Александар Вучић: Ја сам мета снајпера јер нећу да плаћам рекет

Док ви уперите сваки снајпер у мене, ја ћу да се трудим да уперим врх оловке у неки део Србије где ћемо да градимо нове фабрике и нове пруге, поручио Вучић

Александар Вучић (Фото: Прес служба Председника Србије)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом насловне стране недељника НИН, да је сагласан са том фотографијом и да се осећа врло добро због тога јер су све оптужбе које стижу на његов рачун заправо само преписани текстови из магазина „Таблоид”, Милована Бркића.

„Сви текстови и комплетно деловање политичких противника, то је све преписивање Милована Бркића. Када бих вам рекао о каквом пробисвету је реч, о каквом рекеташу… А ја сам мета тог снајпера само јер нећу да плаћам рекет”, рекао је Вучић новинарима у Крагујевцу где је присуствовао отварању кинеске фабрике, преноси Бета.

Он је рекао да су сви текстови који се објављују о наменској индустрији већ објављивани „у том мафијашком гласилу” и да су неки преузели „политику муља” као своју званичну политику.

„Али ја ћу се увек борити за право свакога да објави шта жели. Нека само буде увек против мене, снајпере уперите против мене, немојте против других. Немам никакав проблем. Док ви уперите сваки снајпер у мене, ја ћу да се трудим да уперим врх оловке у неки део Србије где ћемо да градимо нове фабрике и нове пруге”, рекао је он.

„Сагласан сам са насловном страном НИН-а у сваком смислу. Рекламирали су одличан снајпер, снајпер је добар, српске производње, погађа на километар. То показује у каквој диктатури живимо. У диктатури у којој можете да упадате у РТС и радите шта год желите. А сећате се како је у време демократије страдао мучени Ранко Панић само зато што је хтео са нама да прошета Македонском улицом”, рекао је он.

Коментаришући оптужбе да су се он и званична српска политика сувише приближили Русији, Вучић је рекао да такве али и потпуно супротне оптужбе долазе свакодневно, што је само доказ о снази политике Србије која се заснива на самосталности и независности.

„Неће у моје име доносити одлуке нико ни у Вашингтону ни у Бриселу ни у Москви. Одлуке о политици Србије доносе грађани Србије. Видео сам сијасет текстова како треба запретити Вучићу и Србији. Ви претите а ми ћемо да радимо и градимо. Радићемо увек и са свима, али ћемо увек поштовати интересе Србије”, рекао је Вучић.

Привредни раст можда и четири одсто, стопа незапослености 9,5 одсто

Привредни раст Србије биће ове године можда и четири одсто, због великог опоравка индустријске производње, изјавио је председник Србије Александар Вучић.

Истакао је да би то било драстично више него што су предвиђали за ову годину ММФ и Светска банка.

„То би нам донело нову снагу и још већи замајац и за увећање плата и пензија у кратком временском периоду, али, да сачекамо тих неколико недеља и да то видимо”, навео је Вучић.

Он је додао и да је стопа незапослености у Србији први пут откако се мери пала испод 10 одсто и износи 9,5 одсто. Поручио је да је циљ да ниво незапослености буде на нивоу ЕУ, између шест и седам одсто и да ћемо тада моћи да кажемо да смо потпуно задовољни.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 28. 11. 2019)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Господе, какав идиот!

  2. Када бих вам рекао о каквом пробисвету је реч, о каквом рекеташу… А ја сам мета тог снајпера само јер нећу да плаћам рекет
    ++++
    Ма није ваљда ?
    Да није тражио паре за филм снимљен од часних људи Војно-безбедносне агенције из маја 2008 године који поседује а чува на специјализованим сајтовима ван овог логора.

    http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

    Захваљујући коме, су и он и његови сарадници са породицама још увек у животу.
    На коме се види и чује, како си са својом бандом од оних крволочних убица који су убијали грађане Србије примио аванс и два пута задатке за потпуно уништење наше јадне, опљачкане и окупиране отаџбине.
    Што радиш са својом злочиначком бандом задњих 11 година.
    А и на којој тв би данас могли грађани тај филм да виде, кад си покуповао све тв са националном фреквенцијом ?

    Или, што још немаш тачну информацију где чува ДНК и твог тате

    https://glassrbijeinfo.wordpress.com/aktuelno-2/sokantno-albanac-na-celu-srbije/

    коме си обећао: „ Тата бићемо заједно у нашој држави kosova republjik „

    Даће Бог, да ће грађани Србије ускоро да те сместе где ти је одавно место.
    Са свим твојим сарадницима, уз одузимање комплетне покретне и непокретне имовине опљачкане од грађана, и да демолирају твој злочиначки систем.
    Са вером у Господа, до ослобођења !

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading