Еди Рама објавио видео са мапом Косова у оквиру Србије

Премијер Албаније објавио мапу на којој је приказана Република Косово у оквиру територије Србије, пренела приштинска „Газета Експрес”

Фото: Снимак екрана

ПРИШТИНА – Приштина је у шоку након што су медији објавили да је албански премијер, Еди Рама, на свом Фејсбук профилу објавио видео запис у којем се у једном тренутку приказује мапа на којој је тзв. Косово у оквиру Србије.

„Премијер Републике Албаније, Еди Рама, управо је објавио мапу на којој је приказана Република Косово у оквиру територије Србије”, пренела је приштинска „Газета Експрес”.

Рама је уобичајено својим Фејсбук пратиоцима пожелео добро јутро на Фејсбуку, уз видео запис који приказује мапу радова и улагања у обезбеђивање 24-часовног снабдевања водом у руралним областима од, како је навео, „севера до југа” Албаније.

„Оно што брине, као што можете приметити, јесте да је територија Републике Косово остављена унутар Србије”, пише приштински „Експрес”, а преноси Танјуг.

(Политика, 19. 11. 2019)



Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

2 replies

  1. Možda je proradilo srpsko poreklo.

  2. Види Србине,раних 70-тих се по приштевским кафанама и пијацама могла чути “шиптарска будућност”:Велика Албанија,главни град Приштина”.Од тада Шиптари себе називају Албанцима.Пошто смо ми Таковци продавали кромпир и ракију испод тезге и по пијацама Тиране,припиткивали смо Албанце о тим шиптарским идејама…Албанце је попадала бела пена:”побогу браћо Срби па јер зато вас помагасмо колико смо могли кад вас Краљ потера из топлог Скадра по снежним врлатима и набујале Маће?Енвер Хоџа је наш човек,школован у Паризу,али одлично зна да је Албанија као и Сицилија и Јужна Италија у Византијском кругу…Е моји Срби…Стави у цегер два кила кромпира и стави флашу ракије”…После сам по македонским пијацама виђао да се очас посла скупе групе шиптара и “пребега”преко наших граница које нису постајале,и вичу што их грло носи ЕХО,ЕХО(Енвер Хоџа).Полиција у цивилу се гурка и шапуће”слабе србијанците”.Зато у Такову ми знамо шта Еди Рама хоће да каже.А знаш ли ти мој Србине и мој Косовару како су те сада прекрстили,а није крај.Само запамти да смо ми потписали у цариградском парламенту да ћемо живети заједно.Памти добро.Тако су завршени балкански ратови!Толико о томе

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading