ВУЧИЋ ПРЕМОЋНО: Спанаћ даје снагу Морнару Попају, мене окрепљују србске пуњене паприке!

Пуњене паприке ми дају снагу да водим бескрајну битку за истину, правду и србски начин живота, изјавио Председник специјално за „С*ање ствари“

Васколики србски таблоиди пренели победу Председника над пуњеним паприкама

Београд, 9. 11. 2019. (С*ање ствари) – Уочи одласка у Женеву, председник Србије Александар Вучић уживао је у омиљеном јелу нашег народа – пуњеним паприкама! Због тога је Председник добио велике похвале, и показало се да је највећи син србског народа, те да га нису завела светла европских и светских престоница.

Добра, тј. лоша, исхрана такође је део специјалног рата против појединих земаља или државника. Познато је да су председника Вучића, током бриселских преговора, изнуривали и терали да спава на поду – али он није поклекао и сачувао је Косово у саставу Србије. Сада су прешли на нову методу – да Председника изнуре лошом храном. Зато је он, пред исцрпљујући пут у Женеву, окрепљење и снагу нашао у паприкама пуњеним на србски начин.

View this post on Instagram

Punjene paprike kao okrepljenje pred put u Ženevu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

„С*ање ствари“ је добило ексклузивну изјаву Председника Србије у вези са (ис)храном:

„Знамо да је научно доказано да је Морнар Попај добијао снагу из спанаћа, а мени енергију дају србске пуњене паприке. Кад поједем само једну паприку пуњену на србски начин, добијем снагу да једним скоком прескочим високе зграде, да променим ток реке, преместим брдо на другу страну ауто-пута, и да – на крају али не и најмање важно – водим бескрајну битку за истину, правду и србски начин живота!“

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , ,

4 replies

  1. Od deset paprika babura ostalo samo jos dve! Kakva ala od coveka.. Meni su dve puna kapa…

  2. ”Људи који имају 30 година и студирају 15 година соле памет Синиши Малом.”

    Паприке помажу да дође до закључка да се може студирати 15г. почевши од 15-сте год па све до 30-те.
    Ако са бабура пређе на паприке куртовке имаће још бољих закључака и коментара!

  3. Остало је непознато да ли парчетом хлеба помаже тањир и да ли после овог скромног, народног јела попије чашу хладне воде? Након тога, ваљда као сваки чистокрвни Србин, дланом обрише уста….

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading