Александар Дугин: Спонзор „Џокера“ Сорос, филм је упутство за обојене револуције

Филм Џокер је апологија одвратности. Тај дегенерик, који је одрастао на лековима, са својом лудом мамом, симбол је дегенерације

Извор: Геополитика.ру

Мушкарац и жена, заједно, стварају људско биће. Жена сама, без мушкарца, рађа чудовиште. Према Аристотелу, семе је оно које детету дарује Еидос, док мајчински принцип даје материју – лоше семе и јака материја су генеалогија чудовишта. У суштини, ова истина важи и за родитељство. Двоје људи је задужено да подижу дете – отац и мајка. Отац детету пружа сврховитост, док мајка пружа материју и морални одгој. Ако у породици надвладава мајчинска страна, потребно је дете дати његовим кумовима – ако су у могућности да му створе и оца и мајку. Отац је први у свему.

Филм Џокер је апологија одвратности. Спонзор је Сорос и Фондација за отворено друштво, а филм је упутство за обојене револуције. Тај дегенерик, који је одрастао на лековима, са својом лудом мамом, симбол је дегенерације.

Грозан филм, грозан глумац, грозан онолико колико су грозни и они који му се диве… гледање овог филма је као бити заробљен у цревима Хилари Клинтон. Ово је крајња дегенерација људскости, одлучан заокрет према онтологији усмереној ка предмету. „Џокер” је исувише слаб да би био назван човеком, ово је скица предмета који је полудео.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Геополитика.ру, 2. 11. 2019)Категорије:Преносимо

Ознаке:, , , ,

1 reply

  1. Ако сте стручњак светског гласа у области геополитике, то никако не мора да значи да је ваш бритки аналитички ум способан да се, са једнаким успехом, носи са анализом једног кинематографског остварења.
    Нека нас г. Александар Гељевич поштеди од триклетог Сороша, барем када је реч о седмој уметности.

    Свиђа ми се

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s