ВУЧИЋ ПАТРИОТСКИ: Плашим се да ће ме на међународној конференцији о Косову нагнати да издам!

Озбиљан сам кад то говорим, не зато што имам неке планове или претим. Ја нисам Годзила али нисам ни Бамби, поручио је Вучић, а пажљиво преноси С*ање ствари

Александар Вучић (Фото: А. Васиљевић)

Београд, 22. 10. 2019. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић каже да се плаши међународних конференција о решавању косовског питања, али истиче да – ако би до тога дошло – он учинио све да не постане издајник потписом на независност Косова и Метохије.

„Ипак, светске силе могу све, могу ме нагнати да преломим у мозгу и издам Косово. Зато сам одлучно и непоколебљиво против било каквих међународних конференција о Косову и Метохији“, открио је председник.

„Озбиљан сам кад то говорим, не зато што имам неке планове или претим. Ја нисам Годзила али нисам ни Бамби“, поручио је Вучић граду, свету и члановима СНС-а.

О ставу Русије да нема решења Косова без Резолуције 1244, председник Србије је рекао да то разуме као „договор у коме нико не би био срећан до краја, па ни Резолуција 1244“.

На крају обраћања Вучић је рекао да ће, у част Русије и у име поштовања борбе хрватског народа против нацизма и фашизма, лично и персонално учествовати на шетњи „Бесмртног пука“ у слободарском Загребу.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

3 replies

  1. Нико као он! Али то само због дисциплине кичме…

  2. Да ли је могуће да стални читаоци и коментатори не разликују Stanje stvari и S*anje stvari?

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading