ВУЧИЋ ЗАШТИТНИЧКИ: Уводимо мешовите албанско-турске и немачко-бугарске полицијске патроле!

Планирамо да промешамо карте, да уведемо турско-албанско-хрватско-бугарско-немачке полицијске патроле, рекао Вучић а сензационално преноси С*ање ствари

Вучић за сада не планира увођење полицијског часа (Фото: Танјуг) 

Београд, 10. 10. 2019. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић, после више него успешног састанка са турским султаном Ердоганом, рекао је да се неће стати на турским и хрватским полицијским патролама. „Неће само ти традиционални пријатељи Срба и Србства патролирати нашим улицама са нашим припадницима полиције. Планирамо да промешамо карте, да уведемо албанско-турске и немачко-бугарске полицијске патроле, које би правиле равнотежу постојећим српско-кинеским“, рекао је Вучић.

Председник и шеф свих безбедносних служби одлучно је одбацио могућност да ће било која патрола моћи да смета туризму: „Мешовите патроле само ће се бавити Србима… Планирамо да их шаљемо као подршку приватним извршитељима, јер је народ почео да се јогуни и буни преко сваке мере на више него праведне извршитељске пленидбе.“

На очекивано новинарско питање да ли ћемо, осим турско-албанско-хрватско-бугарско-немачких патрола, увести још неку нацију – да не кажемо полицијски народ – председник је замишљено и загонетно одговорио: „Морам да размислим да ли имамо још неког непријатеља или окупатора.“

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

5 replies

  1. Јел се то С*ање ствари завитлава и шегачи са читаоцима сајта, или је то озбиљна намера Вољеног Вође?! Мислим није први април… а, опет, каква је фрустрирана сподоба – све је могуће, куку нама с будалама!
    Каква нам будућност следи “завирите” у доњем видео-линку – уживајте:

  2. Gde i kad je ovo izjavio, hteo bih jos negde da pronadjem dokaz za ovakvu izjavu koja mi lici na nesto iz njuz.neta. Ako je ovo stvarno rekao ovo nije drzava u kojoj zelim da zivim, selim se ne u drugu zemlju nego u drugu galaksiju sto dalje od kretena na vlasti. Ovo je postalo neizdrzivo vise, Milosevic za ovog ***** je mala maca. Ovaj se uvio oko nas i gusi sa svakim izdisajem sve vise bas kao sto piton ubija svoje zrtve, ceo narod je postao zrtva pitona koji bez skrupula i bez morala i obraza unistava sve sto pipne ili baci pogled, kralj Mida i meduza u jednom-cudoviste kome jos ime treba da nadenemo….

  3. Кад у називу С*ање ствари звездицу замените словом Р, добићете име аутора текста.

  4. @ Milan

    Не постоји само Njuz.net, него постоји и С*ање ствари 🙂

  5. Иако је мало касно за коментар, а и из Стања ствари су одговорили директно и сзавули тачку на сваку недоумицу, имам потребу да још нешто додам.
    Овакве црне фантазије имају донекле упориште у стварности. Не знам да ли је аутор текста имао асоцијацију на тзв. предлог новог Устава Србије, који је врло сличан ако не и гори од ситуације у овом тексту – држава се дели на регионе од којих је сваки под “заштитом” неке од суседних држава, тако да оружане јединице сваке од тих држава патролирају регионом који “чувају”. Ту су и многе друге неповољне ствари, да не дужим.
    Предлог устава је наиме рађен “у сарадњи са европским правним стручњацима” у другосрбијанској кухињи нашег запоседнутог универзитета. Прошло је неколико година откад сам прочитао последњу вест о томе, не знам да ли се и даље ради на њему, само још даље од очију јавности?

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading