Светислав Пушоњић: Такозвана „опозиција“ има исте приоритете као такозвана „власт“

Поводом изјаве посланика ДС-а Балше Божовића да је сарадња са Дверима неодржива ако се настави са ставовима попут оних о ЛГБТ

Светислав Пушоњић

Још један експлицитни доказ да такозвана „опозиција“ има исте приоритете као и такозвана „власт“, јер је „право“ два мушкарца или две жене да се венчавају и између себе шетају усвојену децу и за једне и за друге неприкосновено. Као и „право“ истих да скрнаве православне светиње, ландарају полним органима и јавно промовишу своју болештину на такозваним „парадама поноса“.

То је нешто што ће Срби морати прихватити, милом или силом, јер као што рече посланик ДС-а „не можемо да причамо о различитим мишљењима када је у питању поштовање људских права“. Другим речима, ако нешто наређују Брисел и Вашингтон ту онда нема места ни приговорима, а камоли неким озбиљним „сукобима мишљења“. Као и у време комунизма када стигну „директиве одозго“ из неког од средишта пролетерске Интернационале.

Поставља се онда питање: зашто се такозвана „опозиција“ уопште бори против такозване „власти“, када теже истим циљевима и раде за истог газду?

И из каквог би „радикалског блата“ Балша Божовић да извлачи Србију када је управо то блато омогућило недавну геј-параду, са свим оним монструозним светогрђем (против чега гласноговорник ДС-а видимо нема апсолутно ништа)? А како би и имао када је прву пропалу геј-параду одобрио и омогућио његов бивши лидер Зоран Ђинђић 2001. године, а прву успешно изведену омогућио 2011. његов други лидер Борис Тадић, тако што је на улице извео пет хиљада до зуба наоружаних пандура, уз сву пратећу технику (борна кола, хеликоптери итд.)?

Према томе, нека нико не лаже себе да је ово само несмотрени медијски испад малог партијског апаратчика, кога „опозиција“ наводно „не подржава“, јер ја му апсолутно верујем када каже „да су његову реакцију поздравиле и друге колеге“. А не би је тек тако пренео ни прозападни и антисрпски N1, који је у том смислу наследник утуљене и сувише искомпромитоване Б-92 (коју су западни глобалисти управо због тога и заменили својим новим медијским младунчетом).

Изјава Балше Божовића (Извор: Бета)

Но, знам да ни ово неће бити довољан доказ за већину да између такозване „власти“ и такозване „опозиције“ нема такорећи никакве разлике, јер се ради о деловима истог колонијалног механизма, те ће се сва душевна и ментална снага народа и даље траћити на кошкање и вагање између „мањег и већег зла“ (уместо да се мане и једног и другог и концентрише на герилу и субверзију).

И на крају могу само да изразим жал што се мој факултетски пријатељ и некадашњи саборац Бошко Обрадовић нашао у друштву са овим смрдибубама и покварењацима, верујући ваљда да се и за српску идеју може избоксовати неки простор ако се држиш тактичких савеза и играш по „демократским правилима“. Пракса показује да Дверима то није донело ништа сем губитка мукотрпно стицаног угледа и ниподаштавајућег односа „коалиционих партнера“. Нити их патриотски део јавности више препознаје као аутентичну опцију, нити их онај надобудни грађанистички прихвата као себи равне. Значи дупло голо, из чега би ваљало да извуку неке поуке. Поготово што и Обрадовићу и Дверима западне глобалистичке структуре на овај начин, преко својих медија и малих пајаца, ударају пацку и опомињу да се такозвана „демократија“ може схватити на све друге начине, осим као могућност истинске борбе за српску душу, достојанство и интересе. Иако она декларативно омогућује „разлике у мишљењима“, нека мишљења су ипак „демократскија“ од других (да парафразирам Орвела), макар попут Божовићевог и немала подршку у већинском народу.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Светислава Пушоњића)



Categories: Преносимо

Tags: , , , , , ,

8 replies

  1. ”Светислав Пушоњић: Такозвана „опозиција“ има исте приоритете као
    такозвана „власт“

    Зато је бојкот избора једини начин да се Србија ратосиља и ”позиције” и
    ”опозиције”.
    А, приоритети су им:

    – ”контролисана” наркоманија, ради убијања младости Србије;
    – ЛГБТ идеологија, нарочито наметана малдима /од 3-18 година/;
    – вакцинација деце неиспитаним и непровереним вакцинама од
    стране референтних установа Србије;
    – ГМО;
    – тровање ваздуха КЕЈМТРЕЈЛОВИМА /запрашивањем шкодљивим
    сусптанцана из необележених авиона/;
    – уништавање Православне вере, традиције, историје… и наметање
    ”европских” вредности, противно интересима Србије и свих Срба света;
    – распродаја природних богатстава – рудника, земљишта, вода…;
    – уништавање пољопривреде – села и сељака;
    – разбијање великих система, ради распродаје, – Телекома, Електропривреде,
    водоводоснабдевања великих насеља и распородаја природних
    изворишта пијаће и лековитх вода …
    – неконтролисани прилив насилно враћених избеглица из ЕУ, тзв редмисија;
    – припремање Србије да буде својеврсна тампон зона за мигранте који хрле
    ка ЕУ…
    Једном речју: ЕУТАНАЗИЈА СРБИЈЕ И СРБСКОГ НАРОДА!

    Драган Славнић

  2. Па кад хоће да буду равноправни, што не рађају своју децу (извињавам се онима који то из здравствених разлога не могу), него отимају туђу и праве из њих још веће монструме.
    ђуро

  3. Да су Двери оно што су требале да буду, оваквих проблема не би било, јер Двери не би биле са њима у савезу. Без Двери, свима би било јасно да је СзС типичан другосрбијански пројекат. Обрадовић је растерао најбоље људе из Двери да би био са оваквима. Логичан закључак је да се продао Западу као и толики тзв. патриоти пре њега, од Вука Драшковића до Вучића. Но, за разлику од многих претходних, Двери никада нису били промотери вулагарног, простачког и неконзервативног српског “национализма”, него напротив, тако да је Дверјански пад много већи и тежи. Ако Обрадовић жели да покаже да није прешао у бриселски клуб, сад му је последња шанса. Под хитно да напусте СзС, они да напусте, а не да чекају да их овакви избацују. Огромна већина држављана Србије је на страни Двери што се тиче педерлука и у том сукобу са остатком СзС не би могли ништа да изгубе. Уколико се то не деси и остану у коалицији са педерољупцима, ниакакав изговор да је то за некакав “виши циљ”, “демократију” и “медије” не може бити прихваћен и биће јасно да су Двери само још једна бриселска странка.

  4. ДС је мртва странка. У животу је одржавају, вештачки, медији и ДБ. У медијима сваки аналитичар или рецимо неки З.Живковић има више приступа неко Ђилас или Бошко. А ко не верује Бошку и Ђиласу или Јови Б. и другима, нека формира странку и нека победи. А не да све негира бивајући са оне стране екрана. Неки Срби би да неки друге руше и сруше Вучића али онда да њих пусте да владају, јер су једино они, непогрешиви, достојни власти. Папистичка свест. Други прљају руке а ја трљам руке.

  5. Пре годину дана Двери су се поделиле по питању уласка у СЗС. Они што су били за савез сматрали су оне друге за кратковиде моралне чистунце, а ови други (против савеза) сматрали су оне прве за лакомислене и наивне.

    Као што то у животу бива, време је најбољи судија. Њему VAR технологија није потребна. 

  6. Стварно не знам због чега је Дверима потребно да улазе у савезе. У реду је да подрже неке протесте и да су некада у сагласју са другом опозицијом, али са својим порукама и својим обележјима. У реду је да су за бојкот оваквих избора, и да те активности координишу са другима, али да наступају самостално. Битно је и да на изборе излазе самостално. Ако има 5% Срба који су за њихову патриотску политику, одлично, биће озбиљна политика снага у парламенту. Ако нема, па ништа, чекати следеће изборе и деловати ванпарламентарно.

  7. ****** ***** ***** **** ******. Takozvana vlast i takozvana opozicija imaju sličan stav po nekom pitanju i to znači da su oni isti i da im je i jednima i drugima cilj uništenje Srbije i srBskog naroda??? Ma da…
    A, pominjanje manjeg i većeg zla je posebna priča. U čemu je problem sa biranjem manjeg zla ako je to jedini izbor koji imamo? Prehlada je zlo, kao i rak, ali naravno da nisu isto i jasno je šta bi svako odabrao. Ali, OK. Nećemo manje zlo, hoćemo izbor između dobra i zla. Super, i ja sam za to. Smo kad mi vi koji ponavljate ovo kao mantru, konačno kažite: Šta je dobro?

  8. Е мој Светиславе…све си ти лепо приметио и написао, само коме, чему? Погледај само актуелне серије које се приказују-мислим наравно на домаће, све го педер и битанга до битанге! А шта тек рећи о “Војној академији”? Какав је то процват униформисаних наложница-српских је*ачица, пилоткиња, тенкисткиња, турбо нероткиња. Сва сила сатанска се дигла да докаже како је Србин наказна еволутивна појава, са својим Христом, славом, прљавим рукама и смрдљивим ногама..Одох да наспем чашу шљивовице…поздрав брате

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading