ВУЧИЋ ПАМЕТНО: У знак захвалности треба подићи споменике председницима Вилсону и Клинтону!

Како незванично сазнајемо, подизање Клинтоновог споменика у Клинтоновом булевару ће битно ојачати позицију Београда према Приштини, сензационално јавља С*ање ствари

Вучић са Клинтоном – увек на правој страни историје

Вашингтон/Београд, 23. 9. 2019. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић покренуо је иницијативу да 28. председнику САД Томасу Вудру Вилсону буде подигнут споменик у истоименом београдском булевару, у знак захвалности за све што је учинио за српски народ. У оквиру истог предлога стоји да би споменик истих габарита требало подићи и 42. председнику САД Вилијему Џеферсону Билу Клинтону, за све што је учинио за васколико Српство и председника Вучића лично!

Александар Вучић је иницијативу, у коју је С*ање ствари  имало увид, упутио Комисији за споменике и називе тргова и улица Скупштине града Београда, истичући да би њено усвајање било и симбол жеље очувања и унапређења односа између Републике Србије и Сједињених Држава.

„Мало су два споменика и два булевара за све добро што су ова два председника урадила за Србе и Србију. Посебно мислим на драгоцену помоћ Вилијема Била Клинтона који ми је омогућио да дам два милиона долара за његову фондацију, скинуо ме са црне америчке листе и потапшао братски по рамену“, образлаже председник Вучић.

“Рашчлањивање Била”, слика која ће бити забрањена у Србији (Фото: Твитер)

Како незванично сазнајемо, подизање Клинтоновог споменика у Клинтоновом булевару ће битно ојачати позицију Београда према Приштини, посебно ако наш споменик буде већи од косовског а свако девето српско дете буде носило име Кљинтон.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

5 replies

  1. За овога првога Вилсона сам чуо, спасио је многе Србе после окупације од стране комуниста, или боље рећи енглеских сатрпа. Знате и сами да свугде по европи су могли да убијају Србе удбаши, е после је после остали су нам били непријатељи, такође ти спашени пилоти су се борили за истину о ђенералу, док су многи Срби служили црногорско-хрватској окупацији.
    За Клинтона сте измислили, а то неиде уз ваш реноме, морате бити оно што јесте. Јер све што каже власт за опозицију је истина, као и што све опозиција каже за власт је истина. Ја сам хришћанин и православац, неможете да то искривљујете да би ми заволели све, Срби не воле и неће никада волети комунисте ни совјете, увек би били на страни Царске Русије и Романових, не Лењина, Стаљина, и осталих дегенерика. Шта мислите против кога би се борила српска војска, да је могла у револуцији, на истој страни као и онај једини одред Срба на страни белогардејаца, до тада Америка је савезник, у другом светском рату њена позиција слаби, јер и она престаје да буде то што јесте, јер главни банкарски трастови и црно племство прелазе у Америку, тако да је она данас пола што је била британска империја, а пола германска рајх Немачка.

  2. …..у знак захвалности за све што је учинио за српски народ
    ++++
    Лепо од управника логора, баш лепо.
    А да ипак размотри, још један предлог, додуше из Србије.
    Мислим да је неоправдано заборавио популарног „ чика Мићу „ власника фабрике лажних диплома.
    Бар он зна, колико му је Мића Јовановић преко Мегатренда испоручио „ врхунских стручњака „ уштедео држави огроман новац за трошкове школовања од свих оних који су право из основне-средње школе постали доктори.
    И ( велики број њих) прво запослење добио у администрацији, од Месне заједнице до ј…. куће у Немањиној број 11 коју са великим успехом води странка управника логора,
    Води, ка потпуном уништавању наше јадне, опљачкане и окупиране отаџбине.
    Предлог локације: Авала, висина споменика 589 метара. Да буде видљив ( по лепом времену ) из целе Србије.
    Прилог:
    – Списак свих чика Мићиних доктора и од њих
    – 3124 x 7.200 еура = 22.492.800,00 еура
    П.С. Знајући, од баба Милеве очајно материјално стање оног ко ради седам дана у недељи од ујутро до после другог дневника ( када гледа себе, где и шта је тог дана радио и коме је ј…. фамилију ) предлажем да од укупне суме задржи за себе 20 % што износи 4.498.560,00 еура.
    Образложење :
    У поверењу, чуо сам да не ради ситне-пацерске послиће где је накнада ( неопорезива ) коју народ зове „ А колики је мој део „ испод округлог милиончета.
    А оном што га зову „ клемпа „ из његове странке да у парламенту, тјс, обору поднесе предлог на усвајање Одлуке о додели ордена под називом „ Чика Мићо, ми те волимо „.
    Хитно !

  3. Надам се да ће клинтонов споменик бити у оригиналу, плава хаљина и црвене ципеле и још ако хаљина буде мењала боју и ако засвира америчка химна, пун погодак за геј престоницу.

  4. ” Нећу да будем председник земље која нема споменик барем једном америчком председнику… или двојици… што да не и тројици… свим америчким председницима… и њиховим женама… и споменик кипу слободе… и кип споменику дејвиду крокету… и споменик ректору МИТ универзитета који није у љубави са студентима београдског универзитета… и споменик председнику земље који неће да буде председник земље која нема споменик председнику те земље… “

  5. Spomenik da bude u Grdelici više potpornog zida.
    Da američki genije nadgleda srpskog genija.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading