Београдски глас: Запад даје власти још један мандат – не због Косова већ због миграната

Уводна реч главног уредника „Београдског гласа“ Милана Бечејића

Изглед чланка на сајту “Београдског гласа”

Изненадио сам себе кад сам прилично равнодушно примио информацију из, до сада, добро обавештених дипломатских извора – трули Запад ће трулој власти у Србији омогућити још један мандат! Али не због Косова, јер то је завршена прича са неколико нејасних техничких детаља који муче Оно као председника (ОКП). Дакле, шта је то друго или ново? Удомљавање миграната по Србији, на шта „Београдски глас“ упозорава скоро две године. ОКП је дебело угазио у овај пројекат оцвалог Сороса, којим се богати деда свети Европи.

На овој теми просперирале су многе, додуше претежно десне, партије у многим земљама ЕУ. Код нас овој теми озбиљну пажњу поклонили су само ДЈБ и „Двери“, остали се на лаћају овог врућег кромпира, што није проблем политичке и идеолошке профилације, већ питање опстанка Срба у сопственој држави.

Ђуброидна медијска машинерија ОКП се, на овај или онај начин, опчињено бави бојкотом будућих избора, у тој мери да ће толиком преокупацијом обесмислити читаву причу, што упецана опозиција очито не види. Још се јасно нису одредили ни да ли је бојкот циљ или средство политичке борбе; да ли бојкот треба да буде последица жестоких јавних протеста или снага и величина тих протеста треба да буде инспирисана идејом о бојкоту… Да не помињем никакву или траљаву међународну акцију опозиције, која би требало свакодневно да пита западне налогодавце ОКП зашто га подржавају и тиме све време руше сопствене постулате демократије, слободе мишљења и слободних медија.

А ОКП не престаје с кампањом. Кад надмоћно победи на следећим изборима, почашћен још једним мандатом, без проблема ће нам сервирати косовски десерт и за горушицу спремити тужну причу о насељавању неколико стотина хиљада миграната, од којих већ неки увежбавају живот по напуштеним војвођанским салашима. Можда му успе да њима ојача своје бирачко тело и произведе с*ање које је својевремено Митеран направио Французима да би освојио други мандат. Можда му послуже и за попуну садашњих хулиганских чета које не могу бројношћу потпуно да премреже Србију.

За оне који мисле да су овакве прогнозе претеране, неколико питања: зашто се прикривају инциденти миграната; зашто се крију подаци да на 60 мушких глава долази једна жена и једно дете – како је могуће да су мушкарци избегли а оставили жене, децу и родитеље тамо где је њима било тешко и опасно; зашто се деца миграната, уз бесплатне уџбенике, школују по Србији ако је циљ њихових родитеља да се настане у земљама ЕУ; зашто се не износе подаци да је преко 90 одсто мушких миграната прошло војну обуку…

Размислите, господо, о овоме – на време.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Београдски глас, 17. 9. 2019)



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

3 replies

  1. Да ће се у Србији насељавати мигранти, било је јасно, ономе ко је хтео и умео да види, много пре тзв. мигрантске кризе 2015. Ја сам о томе написао текст још 2014, а о томе сам писао коментаре и говорио бар од 2009. Благи Боже, како су ме “бело гледали” или проглашавали фашистом и то патриоти, домаћини и надасве светосавци, не само дргосрбијнци. Не Србима се то не може објаснити, док не дођу, не у њихов град, него у њихову улицу.

    У Србији се само спроводи оно што је већ одавно смишљено и проверено у пракси, али Срби не уче ни на сопственим грешкама, камоли на туђим.

    И још нешто, јесте ли чули некад да су ДЈБ или Двери тражили укидање азила, моментално протеривање мограната и заштиту границе војском, онако како се граница штити? Немојте само о тим фолирантима више, молим вас.

    https://svitanjeblog.wordpress.com/2017/01/27/azil-u-sluzbi-genocida/

  2. Владимир Челекетић

    Да нису Двери никаква, као ни ДСС, суверенистичка и патриотска опозиција покушах да укажем г. Николи Варагићу. Узалуд. Покушајте ви.

  3. @ gavrilo13
    Не покушавајте доказима против верoвања, веровање се не може оборити доказима, ма колико они били јаки.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading