ВУЧИЋ ТУРБО ИСКРЕНО: Лобираћу да Чешка не повуче признање Косова!

Председник Србије истакао да би било тешко потписати независност Косова ако једна европска земља, попут Чешке, повуче признање, ексклузивно преноси С*ање ствари

Земан и Вучић: (Не) чујем добро! (Фото: Танјуг/АП; монтажа: Стање ствари)

Ватикан/Београд, 12. 9. 2019. (С*ање ствари) – Боравећи у Ватикану код Светог Оца Папе, председник Србије Александар Вучић осврнуо се и на изјаву председника Чешке Милоша Земана да ће на састанку уставних власти у Прагу поставити питање о повлачењу чешког признања Косова.

„Чеси су искрени пријатељи Србије, посебно председник Земан, али не верујем да је реално и једноставно да повуку признање Косова. Искрено речено, то би нама само закомпликовало ствари које сада иду у добром правцу и одличном смеру“, рекао је председник Србије.

Вучић, за кога је Свети Отац Папа не трепнувши рекао да му је „жао што је прави протестант а не макар обичан (римо)католик“, истиче да би било тешко потписати независност Косова ако једна европска земља, попут Чешке, повуче признање.

„Друго су ове афричке и остале мале земље које повлаче признање: њима је довољно да Дачић поједе козји гулаш или отпева нешто, па да повуку признање“, мудро закључује председник и додаје да ће морати да „замоли руководство Чешке да се не меша у наша унутрашња питања“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , , ,

5 replies

  1. Издаја огољена до коске!

  2. Да ли је баш тако рекао? Други не преносе такве вести. Истина?

  3. Немогуће, овако нешто би могао да каже само преиспољна будала, или манијак или закрвављени издајник или политички лудак или плаћеник или …. а може бити да је баш тако рекао, знамо ми Вучића, личи то на њега.

  4. Тужно је кад озбиљни људи, само зато што мрзе без мере,
    поверују у ову “пошалицу” С*ања ствари.
    И то не први пут.

    П.С.
    Звездица у С*ању ствари означава слово Р.

  5. Људи, немојте се зезати овако. Мислите мало на наше здравље. Молим вас.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading