Site icon Стање ствари

Шведски бихејвиорални научник предлаже једење људи да би се „спасла планета“!

Магнус Зедерлунд рекао да ће одржати предавања о нужности конзумирања људског меса како би се зауставиле климатске промене

Извор: Summit News

(Summit News, 4. 9. 2019)

Шведски бихејвиорални научник предлаже да ће можда бити нужно окретање канибализму и почетак једења људи како би се спасила планета.

Гостујући на шведској телевизији, како би говорио о догађају који се бави темом „храна будућности“, Магнус Зедерлунд (Magnus Söderlund) рекао je да ће одржати предавања о нужности конзумирања људског меса како би се зауставиле климатске промене.

Посвећеници заштите животне средине криве месо и индустријске фарме за велики део онога што тврде да је загревање Земље.

Према Зедерлунду, потенцијално решење било би у стилу [америчког дистопијског филма] Soylent Green да се уместо меса једу мртва тела.

Он је рекао водитељу емисије да би једна од највећих препрека спровођењу овог предлога била табуизована природа лешева и чињеница да би многи сматрали да је то обесвећивање покојника.

Зедерлунд је такође потврдио како су људи „помало конзервативни“ када је посреди једење ствари, попут лешева, на које су нису навикли.

Расправа се одвијала употпуњена сликовитим приказом људске шаке набодене на виљушке. Љупко.

Извор: Снимак екрана/tv4.se

Други предлог за спасавање Земље који су промовисали многи масовни медији и борци за заштиту животне средине је једва нешто мање одвратан – једење буба.

Нема сумње да ће Грета Тунберг (Greta Thunberg) и принц Хари бити први у реду када се бубашвабе и људско месо буде сервирало на следећем међународном климатском самиту.

Пол Џозеф Вотсон (Paul Joseph Watson)

Са енглеског посрбио: Милош Милојевић

Exit mobile version