Српски национални форум: Након косовских избора Срби ће бити још дубље у беспућу

СНФ позива наш народ да – ако већ не може ништа да промени – барем не саучествује у фарси, у којој ће профитирати само шачица „одабраних“ (а не изабраних)

Извор: КоССев

Косовске власти су за 6. октобар расписале ванредне парламентарне изборе. Српски народ на КиМ се поново гура у „небрано грожђе“. Поново нам следе присилна одвођења на митинге, гласања, уцене, претње радним местима, егзистенцијом… Ништа што већ нисмо видели.

Ове изборе карактерише и то што ће тзв. „српска листа“ имати и „pro formae” опозицију тако да ћемо бити изложени и додатном притиску по принципу: „ко није са нама, тај је против нас“.

Српски национални форум (СНФ) одлучно, као и много пута до сада, осуђује било какве поделе унутар рањеног српског националног корпуса на КиМ. Протагонисти политике последњих година који се лажно представљају као „политички представници Срба“ су много учинили на продубљивању подела унутар српског народа на КиМ. Очигледно је да се са тим поделама и притисцима неће стати ни у току овог изборног циклуса, а нарочито после њега.

СНФ се не противи политичком ангажовању и формирању једне јединствене листе, напротив, али се она може назвати српском, једино ако потекне изворно и ако је чине аутентични представници Срба, а никако ако је чини интересна група, наметнута од центара моћи. СНФ је безброј пута на све могуће начине покушавао да у то убеди и власти у Републици Србији, али очигледно узалуд.

Као и до сада, СНФ позива наш народ да – ако већ не може ништа да промени – барем не саучествује у фарси, у којој ће профитирати само шачица „одабраних“ (а не изабраних). Било какав масовни одазив овим изборима значио би и пристанак да се и надаље сваки политички штетни потез правда некаквом нашом плебисцитарном подршком, а које, сви смо сведоци – нема.

У Грачаници, 2. 9. 2019.
Информативна служба СНФ

Прочитајте још



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Код нас оваквих, какви смо, нам нису потребни већи непријатељи.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading