Дописник Ал џазире из Вашинтона: Састанку Вучића и Помпеа присуствовао и Тони Блер

Репортер Ал Џазире из Вашингтона Ивица Пуљић навео да је на састанку председника Србије и државног секретара САД био Тони Блер

Александар Вучић и Мајк Помпео (Извор: Танјуг/Служба за сарадњу с медијима председника Србије)

Осим порука са састанка председника Александра Вучића са америчким државним секретаром Мајком Помпеом, пажњу јавности у Србији изазвала је и чињеница да је, како је навео репортер Ал Џазире из Вашингтона Ивица Пуљић, ту био и некадашњи премијер Велике Британије Тони Блер.

На питање телевизије N1 да ли је то тачно и уколико јесте у ком својству је он присуствовао разговорима, саветница председника Србије за медија Сузана Васиљевић још није одговорила.

Државни секретар САД Мајк Помпео поручио је током сусрета са председником Србије Александром Вучићем у Њујорку да охрабрује Србију да се фокусира на стратешки циљ – чланство у ЕУ и да обнови дијалог са Косовом, саопштио је Стејт департмент.

Наслов и опрема: Стање ствари

(N1, 21. 8. 2019)

Прочитајте још



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Дописник Ал Џазире из Вашинтона: Састанку Вучића и Помпеа присуствовао и Тони Блер
    ++++
    И треба да буде !
    Да се и лично увери, да ће да заврши свој погани посао до краја онај, ко је маја 2008 године од крволочних убица србских грађана, примио аванс и два пута задатке, за сво оно зло које је са својом бандом за ових 11 година приредио грађанима наше јадне, опљачкане и окупиране отаџбине.

    http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

    Даће Бог, да ће да прими своју плату и од грађана Србије.
    Био у земљи ?
    Или изван ње.

  2. Нисмо ни сумњали у нашег “партиоту”.Али по божјој промисли какав народ таква власт.А ми смо толико огреховљени да нам је Бог дао Вучића јер горег није могао да нађе

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading