Покренута онлајн петиција подршке др Владимиру Димитријевићу кога прогони ЛГБТ лоби

Свако ко то жели треба да буде у могућности да пружи јавну подршку Владимиру Димитријевићу

Јављам се поводом Вашег чланка у коме сте објавили вест о подршци наших угледних јавних личности из земље и иностранства др Владимиру Димитријевићу у његовој борби против ЛГТБ лобија.

Сматрам да свако ко то жели треба да буде у могућности да пружи јавну подршку нашем Владимиру.

Ради тога смо покренули петицију на ту тему на сајту Peticije24.com па би Вас замолио да о томе обавестите посетиоце вашег сајта како би што већи број људи могао да потпише ту петицију.

Петиција се налази овде: https://www.peticije24.com/podrska-vladimiru-dimitrijevicu

Ненад Генералски, Рума

Прочитајте још

Отворено писмо: Тужба ЛГБТ заштитара против др В. Димитријевића напад на од Бога даровано правo на слободу мисли



Categories: Моба

Tags: , , ,

7 replies

  1. Имам питање, које није стриктно везано за брата Владимира и поменуту тужбу.
    Шта са потписивањем оваквих петиција – да ли то чињенично утиче на било шта што има везе са предметом/темом петиције? Да ли се зна да је нека петиција (поготово “онлајн” врсте) имала реалан, опипљив утицај на предмет?

  2. Питање ти је бесмислено. Угледни академици, професори универзитета, научници, уметници, су потписали јавну подршку јер сматрају да то потписивање има утицај на оне који доносе одлуке о овом предмету.

    Јеси ли ти паметнији од академика? Шта си ти конкретно урадио у свом животу за Србски народ, који су ти резултати па да можеш да критикујеш академике, докторе наука и остале угледне људе који иза себе имају дела. Која су твоја дела?

  3. @Србоген
    Не знам, неименовани брате (или сестро), чиме сам заслужио да ме овако “частиш”. Да ли сам било којом речју негирао било којег од потписника. Ову петицију подржавам, мада није свака петиција коју су покренули “академици, професори, научници, уметници” и други људи на гласу – добра, па тако и ја ваљда имам право да кажем коју? (а овог пута чак нисам рекао никоју)
    Очигледно је да си моје питање прочитао са негативним пред-убеђењем. Пробај да га прочиташ тако како гласи, јер оно је дато као питање, а не као осуда или негација.
    А о делима, нека свако за себе води рачуна, па тако и ја и ти – гледајмо своја дела, унапређујмо их и сакривајмо их од хвалисања. Нека тебе Господ награди за сва твоја дела.
    Христос васкрсе!

  4. Само, један мали део петиција:

    ZA UKIDANJE NACIONALNE FREKVENCIJE TV PINK
    Србија за укидање РИЈАЛИТИ програма
    SRBIJA PROTIV “FARME”, “PAROVA”, “MALDIVA” i “VB” !!!
    Peticija za Ukidanje Obavezne Vakcinacije u Srbiji
    VODA SRBIJE NIJE NA PRODAJU – STOP DOPLJACKAVANJU SRBIJE! !
    Забрана градње малих, мини и микро хидроцентрала и њихово брисање
    Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
    ZAKONOM ZABRANITI GMO
    Сачувајмо ваљевску Грачаницу !
    Aleksin zakon…………………………………………

    Конкретно,
    Удружење логораша и потомака “Јасеновац – систем логора геноцида у НДХ – Београд” почело је прикупљање потписа за подношење петиције Скупштини Србије за усвајање Декларације о почињеном геноциду НДХ над Србима, Јеврејима и Ромима током Другог светског рата.

    И резултат воље грађана

    Поднета Резолуција о геноциду над Србима, Јеврејима и Ромима током Другог светског рата, у обору који неки још увек зову парламент.
    Где седе они које нико и нигде до сада није изабрао као „ представнике грађана „

    Резултат : ОДБАЧЕНА ! као предлог који није ни ушао у дневни ред.
    Дан срамоте: 11 октобар 2016 године.
    Поново одбијена 3 октобра 2018 године.

  5. Хвала, Грешни брате – имењаче.
    Ако сам добро схватио, набројао си више петиција које нису уродиле плодом, и само једну која је имала неки одазив (али није имала жељени ефекат, не кривицом подносилаца).
    Отприлике тако сам и мислио. Но, петицију у одбрану брата Владимира ћу потписати, јер је то одбрана истине, а свакако ваља бити на броју “when the saints go marching in”. Свети оци рекоше да се не цени коначно испуњење дела, него воља са којом смо ушли у то. Учинимо барем тај клик из фотеље!
    Христос васкрсе!

  6. @ Милорад

    Брате Милораде, Ваистину васкрсе !

    Пре него, што сам поставио коментар покушао сам да се сетим, постоји ли једна, макар само једна једина делатност људског рода у овом нашем логору коју антрополошки шљам који је на власти својим деловањем није испоганио и уништио. На жалост, нисам могао да се сетим ни једне. А ко то ради ? Сви они, од петог октобра до данас, и посебно данас, које су крволочне убице нашег Богом благословеног народа, довели на власт. Дали им, конкретне задатке како да униште нашу милу отаџбину, већину нас и наше јадне дечице, и одрешене руке да могу да се баве свим криминалним активностима пљачкајући све што могу. Исти тај шљам је цео тај систем преко њима сличних успоставио по вертикали до најмањег места, села, улице и све док грађани наше јадне, опљачкане и окупиране отаџбине не почисте сав тај шљам и демолирају њихов злочиначки систем, нама нема живота.
    То што су, угледни академици, професори универзитета, научници, уметници, дали јавну подршку нашем брату Владимиру је један колегијални гест, и ништа више. Надају се они, да неће бити сутра у истој позицији. Али, зато ће и њихов професионални ангажман бити знатно редукован ( част изузецима који су спремни да трпе, а живот нам каже да их је све мање ).

    Верујем, да међу њима нема ни један коме није познато како функционише овај злочиначки систем, у коме је на врху онај ко све зна и у све се разуме, а испод њега сви они који његову вољу спроводе. Они, у јавној кући у Немањиној број 11 који подносе ( његове ) предлоге обору који неки још увек зову парламент, који се после његовог потписивања објављују у Сл. Гласнику. У том обору пре би био прихваћен текст било које петиције на било коју тему када би га поднео један Марјан Р. који тамо пасе, у односу на све потписнике академике, професоре универзитета, научнике, уметнике и све оне који себе у овом логору сматрају људима, а нису на списку потписника, па да их је и три милиона.

    Одбијање поднете Резолуције о геноциду у ндх над Србима, Јеврејима и Ромима током Другог светског рата, сам навео као пример и подсетник ко седи у обору-парламенту и чије интересе заступају.

    И нису само педери који тужакају нашег брата Владимира овде повод. Када би управник логора дозволио да свако, као и наш брат Владимир слободно каже шта мисли о свему и на свим медијима, брзо би се урушила његова злочиначка власт и све оно што је до сада урадио, тако да ми делује нестварно обраћати се оном шљаму који са тим истим педерима шета на њиховим парадама да они доносе одлуку против себе и свог целокупног ангажовања.

    Брате Милораде, свако ти добро од Оног ко је Пут, Истина и Живот !

  7. Амин!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading