РТС: Шарлиз Терон – пример правог родитеља који ће трансродног сина одгајати као девојчицу

Мислила сам да је дечак, све док ме није погледао када је имао три године и рекао ми како то није, рекла је оскаровка Шарлиз Терон

Шарлиз Терон (Фото: EPA-EFE/Etienne Laurent)

Глумица Шарлиз Терон недавно је причала о својој породици, па је том приликом открила како јој је син Џексон рекао да се осећа као девојчица.

Глумица ће дете одгајати онако како то њему одговара.

„Мислила сам да је дечак, све док ме није погледао када је имао три године и рекао ми како то није“, рекла је оскаровка за Дејли мејл.

Додала је да она сада има две ћерке које ће, као и сваки други родитељ, подржавати, штитити и волети, како би оне расле и напредовале.

„Рођене су тако како су рођене, а где и како ће се пронаћи у току одрастања није нешто о чему би требало да одлучујем ја, него оне саме“, рекла је Шарлиз и додала да је њен једини посао да им буде родитељ, да их воли и да се побрине да имају све што им је потребно.

Активисти за права трансродних особа рекли су како Шарлиз поставља одличан пример доброг родитеља, па су јој се захвалили на свему што је до сада урадила кроз свој активизам на том пољу.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Dailymail.co.uk/РТС, 23. 4. 2019)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

2 replies

  1. Болест.

  2. Holivudska glumica Šarliz Teron koja je usvojila dvoje dece dečaka i devojčicu sada je otkrila da zapravo ima dve ćerke.

    Велика Мајка која има ”мајчински” осећај за ”своју” децу.
    Или, оваква изјава доноси на популарности у ”друштву” које прво у рекламирању најгорих перверзија и ненормалности?

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading