ВУЧИЋ ПРЕМОЋНО: Бора Чорба ће на митингу певати и Шабанове хитове!

Осим Шабанових хитова, Бора Чорба ће извести старе хитове у новом руху: „Погледај дом свој, Ђиласе“; „Немој, Бошко, немој данас“, „Баба Јеремић“, сензационално сазнаје С*ање ствари

Извор: Снимак екрана/Недељник

Београд, 18. 4. 2019. (С*ање ствари) – Председник Србије и остатка СНС-а Александар Вучић најавио је да ће на митингу „Будућност Србије”, у петак 19. априла „са сендвичарима бити”, а вероватно извести и неку песму, легендарни рок бенд „Рибља чорба”.

„Бора Чорба и ја се познајемо много година, иако нисмо увек били на истој страни увек смо исто мислили”, рекао је Вучић. Вучић је додао да му је жао што је Шабан Шаулић преминуо, јер су „Шабан и Аца Лукас увек били уз нас”, али ће тај недостатак надоместити Бора Чорба, који ће – ексклузивно сазнајемо – певати и Шабанове хитове!

Фронтмен групе „Рибља чорба“ није хтео да даје изјаве за медије, осим што је рекао да је наступ на страначком СНС митингу „врхунац његове каријере“ и да „ће тек да пљује, а никад да лиже испљувано“.

Иначе, Бора Ђорђевић, познатији као „Бора Чорба“, на митингу ће извести песме у новом аранжману: „Погледај дом свој, Ђиласе“; „Немој, Бошко, немој данас“; „Баба Јеремић“ и друге. На крају ће, очекивано, Бора Чорба отпевати „Постани ђубре – или сендвичар – до краја“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

4 replies

  1. Колико ли су само штете Србији нанели људи који су били “родољуби”, па су се услед “истрајности до краја” преокренули за 180 степени. Нанели су много више штете Србији, него сами од почетка отворени издајници. У том смислу тандем Вучић – Чорба потврђује претходно речено.

  2. Ову, ( њему омиљену) неће певати !

  3. Чорба је масон, дакле, какав патриота може бити када је непријатељ Бога и Цркве?

  4. Једном приликом, пре много година, Бора је за једног свог колегу музичара рекао “као музичар је стварно добар и свака му част, као човек је го*но од човека”.

    Ето неки људи су видовити и предвиде себе у будућности.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading