Вулин, Весић и Мартиновић од сутра у штрајку глађу

Тај потез виде као „једини разуман и цивилизован начин” на који би се, како кажу, супротставили „хулиганизму и насиљу које лидери СзС спроводе у Београду”

Горан Весић и Александар Вулин (Фото: Беоинфо)

Министар одбране Александар Вулин, заменик градоначелника Горан Весић, како су саопштили ступиће у штрајк глађу, а према писању медија, у томе ће им се придружити посланици СНС, предвођени шефом посланичке групе Александром Мартиновићем, као и одборници те странке у Скупштини града Београда.

Тај потез, како наводи Весић, виде као једини разуман и цивилизован начин на који би се, кажу, супротставили „хулиганизму и насиљу које лидери СзС спроводе у Београду”.

Весић у изјави за Тајнуг наводи да недељама агресивна мањина коју чини педесетак људи у организацији Бошка Обрадовића и Драгана Ђиласа „терорише” грађане Београда, уништава градску имовину и спречава да се обављају радови у граду. „Они то раде јер желе хаос и крв на улицама”, рекао је Весић.

„Не видим други начин да се цивилизовано и разумно одупремо хулиганизму дела опозиције, која омета радове у центру Београда, уништава имовину грађана и тера инвеститоре из нашег града, осим да започнемо штрајк глађу како ми у Граду тако и одборници Скупштине града и градских општина”, навео је Весић.

Како је рекао, желе да скрену пажњу домаћој и међународној јавности на, према њиховим речима, „терор који Обрадовићеви фашисти спроводе у Србији”. Весић је додао да се никада није догодило да управа града ради, модернизује и развија Београд, а да се опозиција томе противи рушећи и терајући инвеститоре.

„Јасно је да они то раде да би овој земљи било горе. Зато је наша одлука да започнемо штрајк глађу једини цивилизован начин на који ћемо показати да је њихово понашање недопустиво”, рекао је Весић.

(Политика, 11. 4. 2019)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

4 replies

  1. Штрајку се придружују тетка из Канаде, класићи из војске и кум дј жекс са вулинове стране, ученице више медицинске школе из Ћуприје, удружење клемпавих Србије и марјан ристичевић са мартиновићеве стране, те све демократе и сви досовци који су сада у снс – и, на челу са жиком пауком, човкетом ћором и влаховићем стечајним управником Србије са весићеве стране… Седи се, лежи се, гладује се, како и доликује, на стиропору, а покривају се ушима – мартиновићевим…

  2. Замолио бих уредништво Стања ствари да баш толико не креира вести као да су стварне и потпише текст са С*ање ствари!

    Хвала унапред.

    P.S. Ко ми не верује нека оде у рубрику С*ања ствари која се налази на овом цењеном, од Косовског завета зависном, медију.

  3. Ја дајем пуну подршку штрајкачима и волео бих да издрже до краја. На овај начин они показују велико срце и саосећање са преко пола милиона грађана Србије који живе деценијама горе него они у овом штрајку.

    А за морални препород нације било би добро да се камере Ружичасте и Срећне ТВ пренесу у Скупштину и врши пренос нон-стоп како би грађани могли да виде ове моралне громаде и дају им подршку да издрже бар јену сезону.

  4. По први пут, у дугим транзиционим деценијама, неће јести о туђем трошку.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading