МАЈА С ЉУБАВЉУ: Вучић је највећи Србин после Светог Саве!

Нећу да говорим да је Вучић већи Србин и од самог Светога Саве, али засигурно нећу погрешити ако кажем да је одмах до њега, преноси С*ање ствари надахнуте речи Маје Гојковић

Маја Гојковић беседи (Фото: Раде Прелић/Танјуг)

Београд, 27. 1. 2018. (С*ање ствари) – Председница Скупштине Србије Маја Гојковић беседила је на Светосавској академији у Народном позоришту и истакла да и данас, идући стазама Светог Саве и бирајући на изборима како би бирао Свети Сава, не можемо да погрешимо и изаберемо иког другог сем Александра Вучића!

„Нећу да идем тако далеко, мада постоје и такве школе мишљења у СНС-у, да говорим да је Вучић већи Србин и од самог Светога Саве, али засигурно нећу погрешити ако кажем да је одмах до њега“, надахнуто је ускликнула Маја Гојковић.

Маја Гојковић (у средини) током припрема за беседу (Фото: Раде Прелић/Танјуг)

„Чувајући мир и стабилност, посебно у региону, ми на најбољи начин чувамо лик и дело Светитеља Саве“, рекла је председница Скупштине и истакла да ће, ако Бог буде дао да се замонаши, председник Вучић сигурно узети монашко име Сава.

На крају се госпођа Гојковић заклела да СНС са Савиног и Вучићевог пута скренути неће.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Не морам, али мог схватити фотографију поводом Академије САВИНДАНА, и говор Предсника Скупштине Србије Мају Гојковић, да је она “дете”, и да иде у основну школу?..Тамо их тако уче?…али живот има свој пут реалности, не да нам да бежимо са своје животне стазе. Маја има биографију, Маја живи као бубрег у лоју, Мају не интересује огромне групе грђана који протестују дуго улицама градова Србије, незадовољне и позициом и опозицом, јер им је живот за тридесет година уништен- значи пре него што су се родили – који не знају у којој ће земљи, као гастабајтери осванути, и где ће бити сутра сахрањени… Мају не интересује колико дневно умире младих, старих, посебно деце…Она гледа слепо на стварност живота Србије, функционисање система и српских иституција, и ко их је створио такве…Зато не морам, али могу да је разумем, али жао ми је када прогледа…Пише: Радоман млађеновић Мрђа, пензионер, који је дотакао и сунце и небо, писац, књижевник, новинар и журналиста…ПС; При крају живота, којем се радујем сваком дану свог живота, али не како живи мој српски нард. И зато александар Вучић треба да да оставку, а не да бежи у манастир, него да српском народу положи раљчун: шта га је натерало да све чини ово што је досада чинио?…

  2. Слика вам је баш као да сте у првом разреду, слова нисте научили да би прочитали, кућног васпитања немате јер да га имате госпођо знали би сте ко је Свети Сава.
    Тада неби сте које кога поистовећивали нити у исти ред са светитељима стављали, таквима то место не припада. Можда се Патријарх слаже са вашом беседом пошто су му политичари све милији као и њихове изјаве.
    С тога други пут пре него почнете да беседите помолите се Светом Сави неби ли вам разума и памети дао.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading