Свештеник Ненад Илић: Хорор или Женска СНС момчад

Ово нису жене Србије. Ово је нешто прилично језиво. Праве жене, пробудите се и доведите све ово у ред

Извор: ФБ свешт. Ненада Илића

Вратио сам се у Србију после неког времена. Сео са децом да ручам. После ручка са благом стрепњом укључио ТВ да видим шта има ново.

Хорор. Ово нису жене Србије. Ово је нешто прилично језиво.

Нешто типа – неки тамо који нису СНС угрожавају жене у Србији. Лајави Сергеј рекао нешто у свом стилу, што је послужило као идеалан повод за претварање било кога ко не мисли практичним СНС мозгом у демонску силу коју ће исти СНС обуздати. Злоупотреба жена каква се ретко виђа.

Уз наслове дневне штампе које сам видео у самоуслузи све постаје отужно читљиво.

Изгледа да они који ништа друго нису научили да раде, стварно спремају опет неке изборе у Србији. Циљне групе – жене, и по насловима у дневној штампи – пензионери. Нека разна обећања о бољем лечењу и све то…

Ово је неподношљиво. Полудећемо, ако наставимо овако.

Праве жене, пробудите се и доведите све ово у ред.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница свештеника Ненада Илића)



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

9 replies

  1. Да ли ми се чини или о. Ненад мало замењује тезе и претерује у одбрани Сергеја?
    На страну шта су СНС жене говориле (искрено – ич ме не занима), сматрам да су Сергејево понашање и речник врло непристојни и недостојни. А и независно од тога, уопште не видим да је он неко кога би требало следити или чије мишљење би ваљало особито уважавати. По свему – другосрбијански бојовник.

  2. @Роодољуб Лазић

    Не чини Вам се, Илић је плитак и баналан.
    Сем тога, очито – и беспослен.
    Скренуо ми је пажњу на себе једним текстом у којем хвали представу Јана Фабра, мислим да се зове Олимп, која је оличење блазираности и духовне празнине.
    Илић тежи да буде ”у тренду”, а то му је и једина духовна преокупација!

  3. Ilic da se pozabavi svojom decom koja su takodje vulgarna i svojim nevaspitanjem ometaju u odrastanju nasu decu..Pritom Ilic javno podrzava svog bahatog sina cak i ucestvuje u njegovim prostackim klipovima..

  4. Jel’ to i ovde ima SNS botova, mjkm!?

  5. Ненад Илић управо то и ради – замењује тезе. Бави се критиком на начин који не приличи ни обичном вернику, а камоли православном свештенику- Чуди уопште жеља редакције да објављује његове написе у којима често промичу симпатије за другосрбијанштину (Сергеја назива симпатично ,,лајави Сергеј) и дељење народа на ,,демонски” ,,неправи”.

  6. Оче Ненаде поздрав !
    Са великим задовољством читам ваше чланке.
    А цењеним коментаторима порука :
    Порфирију : представа Јана Фабра је била нешто сасвим ново, јединствано. Трајала је целу ноћ, гледаоци су излазили на бину и јели и пили са разголићеним глумцима . . . Сасвим изузетно ! Ми смо је мало гледали, мало спавали. Али, уживали.
    Родољубу и Јовану : није у реду сврставати грађане Србије у првосрбијанце, другосрбијанце итд
    Банету : да критикујеш ауторов текст, то јо ок. Али да нападаш ауторову децу ?

  7. @ Деда Ђоле

    1. Представа Јана Фабра је била у најмању руку непристојна, и више од тога.
    2. Зашто није у реду сврставати људе у првосрбијанце и другосрбијанце? Другосрбијанац је одомаћен израз клоји указује на одређену идејну/идеолошку позицију неке особе, нека врста “техничког термина”, ако хоћете.
    Замена теза постоји. Једностраност и пристрасност у сагледавању, такође. Зашто? Зато што је реаговао на изјаве неких жена које изнеле став да није у реду у јавности вређати и понижавати некога, али није нашао за сходно да се осврне на оно због чега су те жене изашле у јавност, осим полуреченицом да је “лајави Сергеј рекао нешто у свом стилу.”
    Ипак сам решио да погледам тај снимак да се не бих огрешио о аутора. Одгледао сам и нисам нашао ништа хорор и језиво. Пристојно и прибрано је изнет протест због Трифуновићевих иступа. Додуше, искоришћена је и прилика да се Савез за Србију деградира у јавности, што јесте злоупотреба, слажем се. Али је далеко од хорора и језивог.

    Занима да ли би и шта о. Ненад имао да каже САМО о Сергејевим јавним иступима, о псовкама, увредама, омаловажавању опонента. Јер све то Сергеј у јавности чини у континуитету. До сада једино што је рекао јесте да је “лајави Сергеј рекао нешто у свом стилу”, што је вредносно скоро па неутрално. Отприлике, “ма он је дериште које се занесе па не води рачуна о томе шта прича”. Није ваљда!?

  8. @ Деда Ђоле

    да критикујеш ауторов текст, то јо ок. Али да нападаш ауторову децу ?

    Ви сте начелно у праву – тј. били бисте – да и ауторово ДЕТЕ (не множина, није реч о осталој деци оца Ненада, да су сви живи и здрави) није јавна личност. И то не баш обична јавна личност.

    Уосталом, и сам о. Ненад је осетио потребу да о томе каже неку:
    https://stanjestvari.com/2019/01/25/slucaj-baka-praseta/

    Александар Лазић

  9. Ja бих се укључио у коментарисање чланка, а никако не бих помињао „Лајавог Сергеја“ нити породицу аутора и његов однос према својој деци! Не бих ништа о тој изјави дотичног Сергеја, јер не знам тачно ни каква је, ни под каквим околностима и с каквим циљем је дата, баш као што нисам знао ни позадину „увредљиве изјаве на рачун једне жене“ некадашњег министра војног Гашића! Не бих ни о односу аутора према својој деци, јер нити то знам, нити сматрам примереним тако нешто коментарисати овом приликом – иако однос човека према својој деци може много да говори о његовој личности и карактеру.
    Констатацију да „Женска СНС момчад нису жене Србије“ сматрам у суштини тачном. Јер не само жене СНС-а, већ и све друге које су у политици нису жене Србије. То су жене глобализације и НСП-а, а то је пројекат за уништење и потирање свих народа, па чак и раса. Оне су ту постављене по кључу направљеном у радионицама наведеног пројекта и понашају се по жељи и у интересу тих страних центара моћи. Ту су да не би биле у породици и у, Богом датој, улози мајке и стуба породице. Ту су да би уживале у свему другом само не у гајењу и васпитавању, а поготову не у рађању деце – рађање које подразумева не мало одрицање и жртвовање. Ту су да би „планирале породицу“ употребом разних средстава контрацепције, а ако им се и омакне па конципирају, да убијају своју још нерођену децу. Ту су да би водиле Србију у ропство и у изумирање; и она која је задужена „за евроинтеграције“, сва усхићена и театрална; и она која „брине“ о демографији и популационој политици, па нас је драстично све мање; и све друге, на челу са оном која се хвали својим несрпским пореклом и својом настраношћу. Содомија је – ваљда треба да знамо – један од смртних грехова по нашем хришћанском систему вредности. Постављањем такве на место премијера непријатељ жели не само да уништи Србију, већ да је пре тога и унизи и да јој се наруга!
    Дакле, ово стварно нису жене Србије, већ су жене непријатеља Србије, па, ако хоћете, и непријатеља Творца! Жене Србије и да хоће не могу да буду ту, од своје примарне и врло деликатне и узвишене обавезе подизања нових нараштаја нашега народа, њиховим задајањем љубављу и непоколебљивом решеношћу да се боре за слободу своје отаџбине.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading