Удружење ВУЧИЋЕВИХ МАСНОКОПИТАРА нуди Путину место почасног председника!

Мото маснокопитарског Удружења биће САМО СМО РАДИЛИ СВОЈ ПОСАО (за Господара Вучића), ексклузивно сазнаје С*ање ствари

Масно копито као укусна посластица са Господаровог стола (Извро: ZOOplus)

Београд, 21. 1. 2019. (С*ање ствари) – После посете председника Руске Федерације Владимира Путина у Београду је одржан свечани састанак водећих српских „маснокопитара“ (израз је професора Слободана Антонића). Маснокопитарски самит на највишем нивоу протекао је у атмосфери искрених емоција, отвореног разговора и међусобног уважавања, са далекосежном и неопозивом одлуком да се оснује струковно удружење које ће се борити за њихов статус, привилигије, као и правом на бенефицирани радни стаж (због тешких услова живота и оштећене савести). Усвојени документ под радним насловом ЗАШТИТИТЕ НЕВИНЕ МАСНОКОПИТАРЕ биће пуштен у јавност кад  Господар више не буде имао ни масно копито ни власт.

Удрга Вучићевих маснокопитара бавиће се унапређивањем медијске подршке Александру Вучићу и правдањем његове предаје Косова и Метохије, са посебним акцентом на политичку аналитику која у сржи има познату изреку да „само издаја Србе спасава“. Маснокопитари ће, наводи се, истицати и своју кључну улогу у одржању режимске и регионалне стабилности меке окупације и тврде продаје српских интереса. Како незванично сазнајемо, мото маснокопитарског Удружења биће САМО СМО РАДИЛИ СВОЈ ПОСАО (за Господара Вучића).

За почасног председника Вучићевих маснокопитара једногласно је предложен Владимир Владимирович Путин, што је оштра порука Александру В. да са њима неће моћи да се „игра као до сада“. До закључења овог броја нисмо добили потврду да ли је В. В. Путин прихватио ову одговорну али и лепу функцију.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Издаја или смрт!

    #антизавет

  2. Zanimjivo uvlacenje Putina u ovaj sukob dva krila “EU nema alternativu”.Masne kopite stizu sa Zapada, ruska sanitarna inspekcija je tu vrlo rigorozna, kada Srbija pokusa da ih prosvercuje u Rusiju.

  3. И овај текст, као и Антонићев, којег се он, као високо интелигентна особа,(стопроцентно сам сигуран) сада дубоко стиди, дакле оба ова текста , илустрација су тешке фрустрираности, зависти и мржње.
    Поред толико поља која вам се нуде кад је реч о критици режима, ви прибегавате скоро патолошким изливима љубоморе и личите на остављене жене.
    Верујем да се Антонић сада горко каје због овог текста и да је озлојеђен због ове подле и слабићке злоупотребе

    ***** ***** **** **** *** *** ****
    ****** ** * ** *** * ***** ** ***

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading