Немачки парламент одобрио регистрацију трећег пола

Влада је морала да делује после одлуке суда да се мора дозволити људима да се упишу у матичне књиге као неко ко није ни мушко ни женско

Фото: Пиксабеј

БЕРЛИН – Немачки парламент одобрио је опцију трећег рода у званичним списима који ће омогућити људима да се региструју као „различити”.

Посланици су то одобрили касно синоћ.

Немачка влада је у августу одобрила увођење могућности за регистровање трећег пола у матичним књигама.

Влада је морала да делује после прошлогодишње одлуке највишег немачког суда да мора да се дозволи људима да се упишу у матичне књиге као неко ко није ни мушко ни женско када је наложено властима да формирају трећи идентитет или да потпуно укину рубрику о уписивању рода, јавља Бета.

Суд је деловао после случаја у коме је једна особа поднела тужбу и безуспешно тражила да се упис у матичним књигама промени са женско на „интер/различито” или „различито”. До сада је друга једина могућа опција била да се рубрика за род остави празном.

Групе активиста и неки опозициони политичари сматрају да нови прописи не иду довољно далеко. У највећем броју случајева потребна је лекарска потврда да људи промене свој статус.

(Политика, 14. 12. 2018)



Categories: Вести над вестима

Tags: ,

1 reply

  1. Изгледа је непоменик давно дошао по своје, али је решио да се још мало спрда са народима који су некада имали културу….

    Него, има ту и додатних момената. Законске регулативе које намећу беспоговорно прихватање и промовисање против-природних односа су одавно стварност на тзв. Западу, а нарочито на изворишту оваквих сотонски иснспирисаних промена, у центру планетарног генератора зла, прекоатлантском содомском мегабрлогу. “Бракови” између истополних су тамо већ прича са брадом, а да се уверите за “трећи” пол, на пример, отворите нови гмаил налог — имаћете прилику да одаберете пол који одговара тренутном стању вашег менталног растројства.

    Добра вест за нас је да оваква трећеполна одредба неће бити написана у Србији. Лоша је, да ће бити само преписана, тј. преведена, са енглеског, као уосталом стотине закона беспоговорно усвајаних у “нашој” Скупштини по диктату светског батинаша.

    Право да се жалимо немамо, јер објективно говорећи, трећи пол ће сасвим одговарати данашњим потомцима народа који се звао Срби, прво овима што су ко п…. пристали на свако подаништво, (само)понижење и бруку, али и малобројнијима који се још увек понешто (као) ку… али муда немају за било какав озбиљнији подухват.

    Додатни разлог да право на жалбу немамо је да смо по дубини понижења још увек иза Немаца — не заборавимо да је јавно декларисани хомосексуалац био војни министар стомилионске државе (против чега Германци нису смели ни да писну). После је за немачког војног министра постављена жена (што је ипак напредак), а и ми смо добили женског Премијера, само у мушким панталонама — жену која је дечко својој девојци. Дакле, наш Премијер(ко) није ни мушко ни женско те је и по том основу правилно да се уведе додатни пол. Па нећемо ваљда у Јевропу овако заостали само са два пола. Ма, ‘ајте молим вас…

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading