ВУЧИЋ МОЋНО: Жене воле нас из СНС-а јер смо најбољи фрајери!

Има ли неко лепши, паметнији, бољи и јачи од Слине, Бизона, Доктора Смрти, Клемпе, Ваздуплохова…, запитао се председник СНС-а а ексклузивно преноси „С*ање ствари“

Александар Вучић на скупу СНС жена (Фото: Танјуг/Димитрије Гол)

Београд, 10. 12. 2018. (С*ање ствари) –  Председник Србије Александар Вучић поручио је на скупу у организацији Српске напредне странке (СНС) „Јаке жене за јаку Србију” да ће наставити да се бори за пристојну Србију у којој нико неће мислити да има право да жене назива погрдним именима, да их туче и омаловажава, нити да им брани да скупљају по 50 сигурних гласова за СНС.

На основу истраживања и теренске анкете, утврђено је да жене поклањају највећу подршку СНС-у и да ниједна власт у региону и ниједна власт у историји није имала толику процентуалну подршку жена. „Знам да жене гласају за нас јер су презадовољне пресавршеним економским реформама и чињеницом да се никад није живело боље него данас, али не треба испустити из вида ни чињеницу да су убедљиво најбољи фрајери у СНС-у“, рекао је председник СНС-а и остатка Србије.

Замољен да помене неке од тих „најбољих фрајера“, председник Партије није желео да именује никог осим да путем надимака наговести ко су водећи лепотани СНС-а и остатка Србије: „Има ли неко лепши, паметнији, бољи и јачи од Слине, Бизона, Доктора Смрти, Клемпе, Ваздуплохова…?“

Из поштовања према женама, како незванично сазнајемо, нови слоган СНС-а биће незнатно преформулисан и гласиће „Брже, боље, јаче, дубље“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Зар Ана Брнабић то не потврђује?
    Да није било ”нај фрајера” – ”Слине, Бизона, Доктора Смрти, Клемпе, Ваздуплохова…?“ –
    она никада не би прихватила премијерско место у Влади Србије – зар не?
    АВ је ван конкуренције, зато се и не помиње!
    Слоган за следеће – ”ванредне изборе” – из „Брже, боље, јаче, дубље“ – евоулуира у
    НАЈбрже, НАЈбоље, НАЈјаче, НАЈдубље…”!

    Драган Славнић

  2. Drolje se lepe za pare. I pokradene.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading