Део опозиције остаје целу ноћ у скупштини

Нећемо одустати. У току вечери и читаве ноћи ћемо говорити о амандманима, најавио је шеф посланика ДС Горан Ћирић

Скупштина Србије (Фото: А. Васиљевић)

Део опозиције најавио је вечерас да ће у току вечери и ноћи остати у парламенту да говоре о амандманима на предложене законе, јер, како им, како је рекао шеф посланика ДС Горан Ћирић, то није омогућено у скупштинској сали.

Насиљем смо спречени да говоримо, рекао је Ћирић новинарима у парламенту, наводећи да су на сваки покушај да говоре добијали опомене, пренео је Танјуг.

„Нећемо одустати. У току вечери и читаве ноћи ћемо говорити о амандманима”,  најавио је Ћирић. Успели су да нас уједине на овакав начин, додао је он.

Ћирић је поручио да опозиција не жели да одустане и да буде ућуткана.

Конференцији су присуствовали посланици ДС, Двери, посланичка група Покрет за спас Србије – Нова Србија, самостални посланици.

(Политика, 6. 12. 2018)



Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

3 replies

  1. Уколико сте против узурпације парламента, насиља, корупције, окупације медија . . . прикључите се мирном протесту и протестној шетњи у суботу 8 децембра 2018 у 18.00 на платоу код филозофског факултета (између улица Кнеза Михаила и Васине)

  2. Био сам у шетњи. И поред хладног и влажног времена, на платоу код филозофског се у 18ч окупило око 2 000 грађана. После говора поворка је кренула Васином, па дуж палате Албаније до Пашићевог трга, а ту сам се у 19ч зауставио и посматрао колону од вероватно 7 – 8 хиљада младих и старих људи који су, пролазећи мирно и достојанствено, послали врло јасну поруку нашем деспоту.

  3. Поздрав грађанима који су синоћ, 15 дец, упркос снегу и хладноћи, прошетали београдским улицама у знак отпора махнитом деспоту који је, узурпиравши Парламент, народу поручио : “И да вас је пет милиона, ниједан захтев нећу да вам испуним”.

    Следећи протест ја заказан за месец дана, да се опозиција сабере, да мирно прођу празници . . . за 16 јануар 2019 – годишњицу убиства Оливера Ивановића.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading