Милош Ковић: Вучић дочекан у Паризу како доликује председнику који се одриче дела своје територије

Вучић се договара и сарађује са Тачијем и да отуд и не чуди да је тзв. председник Косова смештен у други ред, рекао је Ковић

Mилош Ковић (Фото: Јутјуб)

Историчар Милош Ковић каже да би било боље да је власт СНС у Београду уместо новогодишњег осветљења поставила српске тробојке и на тај начин обележила 100 година од завршетка Првог светског рата. Ковић је рекао да Србима не треба да буде важно како ће нас дочекивати Французи и Енглези и да не смемо да делегирамо част наше земље тим народима.

Ковић је објаснио да је Вучић дочекан у Паризу онако како заслужује да буде дочекан председник неке земље који тражи помоћ Запада да би се што пре одрекао дела своје територије и који јавно говори да не зна где су границе његове земље.

– Како бисте ви третирали тог човека и ту земљу – упитао је Ковић и рекао да се Вучић договара и сарађује са Тачијем и да отуд и не чуди да је тзв. председник Косова смештен у други ред.

Koвић је рекао да је Вучић понизио Србију тиме што није реаговао, као и изјавом да ће Макрона дочекати величанствено у Београду.

Шта је све рекао Ковић у емисији продукције „Центар” погледајте на снимку испод:

(Правда, 16. 11. 2018)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

2 replies

  1. Занимљиво је размишљање г. Милоша Ковића. Ако је тако, можда Француска дискретно опомиње Србију на већу озбиљност и одговорност у решавању питања своје силом отете Покрајине Косова и Метохије. Ипак су то могли да искажу на пристојнији начин, због многих високих званица на прослави Дана примирја у Паризу.

  2. Ко не поштује самог себе не може очекивати да буде поштован од стране других, а велеиздајничко-штеточинска хунта не само да пристаје на понижавање Срба и Србије, већ у њему здушно саучествује.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading