БРНАБИЋ ТАЈАНСТВЕНО: Планирам да се учланим у СНС и масоне!!!

Осим СНС-а, премијерка је рекла да је по службеној дужности и личном опредељењу члан свих ЛГБТ удруга, а извесне симпатије гаји и према масонској организацији, ексклузивно преноси С*ање ствари

Извор: Снимак екрана/N1

Београд, 30. 10. 2018. (С*ање ствари) – Премијерка Србије Ана Брнабић поновила је стару изјаву да планира да се учлани у Српску напредну странку (СНС), али је додала и да јој се допада и масонска организација!

„Морам да кажем да сам почела да размишљам да се учланим у СНС, јер та странка има супер-квалитетне људе“, рекла је Брнабић и као примере див-јунака из Српске напредне странке навела Зорана Бабића, Александра Мартиновића, Небојшу Бакареца, Ђуку Бизона и ову што је постала директорка Музеја Николе Тесле (а чијег имена није успела да се сети).

Осим СНС-а, премијерка је рекла да је по службеној дужности и личном опредељењу члан свих ЛГБТ удруга, а извесне симпатије гаји и према масонској организацији. „Ја јесам члан Трилатералне комисије, Билдерберг клуба, темплара, розенкројцера и тако даље, али једино што ми саставом и оријентацијом подсећа на СНС јесу масони – те бих се радо учланила и у њихову основну организацију“, рекла је председница Владе Србије.

До закључења овог броја нисмо успели да сазнамо да ли масони у своје чланство примају ЛГБТ-СНС особе. Ако случајно не примају, морају (масони) бити свесни да им Повереница Бранкица може чим прије упутити овлашћено Мишљење због угрожавања равноправности, што би могло резултирати и гашењем масонске организације као такве!

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

2 replies

  1. Iz ove izjave može se baš jasno videti
    da je pravoslavna Srbija na pogrešnom
    putu obzirom da je vode ljudi povezani
    sa tajnim antihrišćanskim društvima…
    I šta mislite kuda Srbiju vodi takav put?
    U pogibelj. Ako se ne Hristijanizujemo i
    posrbimo teško nama, teško i preteško
    će biti Srbiji i Srbima. U rukama ovih zlo!

  2. Iz ove izjave pametnom dosta!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading