Драгана Трифковић и Народни покрет приступили Српском покрету Двери

Драгана Трифковић именована на позицију саветника председника Посланичке групе Двери за питања безбедности и спољних послова

Бошко Обрадовић и Драгана Трифковић (Фото: Информативна служба Двери)

На КЗН која је одржана у просторијама Двери у Београду озваничено је приступање Народног покрета који предводи Драгана Трифковић Српском покрету Двери.

Том приликом Бошко Обрадовић јој је пожелео добродошлицу и свечано јој уручио одлуку о именовању на позицију саветника председника Посланичке групе Двери за питања безбедности и спољних послова.

Он је истакао да му је драго да овако квалитетни људи препознају Двери као опцију у којој могу да наставе свој рад. „Ово је само почетак рада на јачању нашег Покрета“ – истакао је Обрадовић.

Приступање чланова Народног покрета Дверима (Фото: Информативна служба Двери)

Драгана Трифковић је истакла да већ дуго сарађује са Дверима по разним питањима и да је ово само продубљивање те сарадње. Она је рекла да у програму Двери види ствари за које се и Народни покрет залаже као што је породична политика и борба за очување Косова и Метохије у саставу Србије.

Она је представила осниваче Народног покрета који су заједно са њом приступили Дверима: Цисану Мурусидзе, која је радила дуго година у Народном позоришту и режирала чувену представу Солунци говоре, Светлану Максовић, правницу која је дуго година радила у Француској, Николу Милованчева, који се дуго година бави међунационалним односима и Милана Шећеровића, сценаристу и писца.

Информативна служба Двери

Опрема: Стање ствари

(Сајт Двери, 19. 10. 2018)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

3 replies

  1. О гђи Трифковић знам само с њене странице на Фејсбуку где је дуже време објављивала мноштво слика мање-више тинејџерске врсте (она у безброј сличних поза) с бројних путовања по Европи и Русији.
    То ми не улива много поверења.

  2. veliki udarac za pravu opoziciju, verovatno su pare u igri, ali ne treba da zaboravi
    kako se samodrzac Obradovic obracunava sa “svojima”… bice otpisana kada dodje njeno vreme,
    neka se raspita kod Glisica

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading